Hiába figyelünk arra a szexben, hogy védekezzünk, sosem lehetünk teljesen biztosak abban, hogy minden ellen sikerült. Persze egy idő után azért kiderül, ha nem, és az egyik fél teherbe esett, pedig nem tervezte, vagy ha valamelyikük a világ összes létező nemi betegségét elkapta az esti buliban frissen megismert illetőtől, akivel többször és több módon vallottak szerelmet egymásnak az éjszaka folyamán. Ilyenek olykor előfordulhatnak, hiába igyekszik az ember számos módszerrel elkerülni ezeket az élethelyzeteket. 

Van azonban (már hogy ne lenne?) egy egészen újkeletű szexuális trend, az úgynevezett 

asztrálszex, 

amely az asztrális kivetítésből ered, és azt mondják rá, hogy ez a legalkalmasabb módszer a nem kívánt terhesség és a nemi úton terjedő betegségek elkerülésére.  

Az asztrális kivetítést, hozzáértők szerint más, köznyelvben gyakrabban alkalmazott szavakkal nagyjából úgy lehetne megfogalmazni, hogy ez egyfajta „testen kívüli élmény”, pont olyan, mint amikor a repülés vagy zuhanás érzését tapasztaljuk meg álmunkban, csupán pár pillanattal azelőtt, hogy váratlanul felriadnánk.

Ugyanezt a testen kívüli élményt természetesen 2017-re már szexuális keretek közé emelték, és ekkor jött létre az úgynevezett asztrálszex. Az intimitás ezen formájának persze már képviselői is vannak, sőt, a témára szakosodott hozzáértők meg is nyilvánulnak a kérdésben, hogy az ósdi, fizikai szexben hívő emberek is megismerjék a védekezés egészen újfajta megközelítését. Steve G. Jones szakértője az asztrális kivetítésnek, és ő azt állítja, hogy ezt a képességet érdemes és lehet is gyakorolni, hogy majd abban a bizonyos pillanatban alkalmazható legyen. Azt mondja, hogy ez nyilván nem egyenlő a fizikai együttléttel, a lélek összekapcsolódása azonban mindkettőre igaz. 

Mindketten elmélyültök saját asztráltestetekben, majd együtt mozogtok.

Állítja, hogy aki ezt kipróbálja, érezni fogja, hogy így sokkal inkább összeforr a másikkal, mintha csak a fizikai testükkel vennének részt az aktusban. 

A visszajelzések nagyon fontosak a szexuális együttlét alatt, de a fizikai világban gyakran elmaradnak. Az asztrálszexben viszont a visszacsatolás automatikus, mert látod a másik lelkét – így nincsenek hazugságok, mert minden, amit kívánunk és érzünk, az azonnal megjelenik a lelkünkben.  

Arról nem szól a fáma, hogy ezt miként lehet gyakorolni, de az interneten lehet találni pár erről szóló oktató-cikket. Mi nem szeretnénk állást foglalni a kérdésben, hogy melyik a legcélravezetőbb módszer, úgyhogy kiindulási pontnak először csak ezt a linket ajánljuk figyelmébe. 

Ön hisz ebben?

Forrás: Mirror 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az asztrálszex forradalmasíthatja a nemi életét!

Ugye ön is elképzelte már, hogy milyen jó lehet? Hát képzelegjen ezentúl még bátrabban!

99 · Jul 05, 2017 09:47pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments