A kínai Senjang egyik plázájában, a brazil Miss BumBum megmérettetésre válaszolva tartottak fenékszépségversenyt, ami egy Kim Kardashian-inspirálta lány, a 19 éves Gao Qian győzelmét hozta. A nagymértékben kerekedő hátsójú nyertesnek azóta – igen, igen – fenekestül felfordult az élete. Már nem is próbálkozik azzal, hogy feszes, testhezálló nadrágban lépjen ki az utcára, mert mindig ugyanaz a vége: férfiak gyülekeznek a háta mögött, és áhítatuk jeléül a kérdéses testrészére mutogatnak.

A személyi edzőként és vloggerként ténykedő lány a barátai unszolására jelentkezett a versenyre, amire fokozott intenzitású edzéssel készült fel. Annak érdekében, hogy hátulnézetből kellőképpen gömbölyödjön, naponta átlagosan hat órát töltött testmozgással, ami leginkább a guggolásos és kitöréses gyakorlatokból állt.

„Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Folytatni fogom az edzést, függetlenül attól, hogy mennyire lesz nehéz”

– vetítette előre Qian, aki egyúttal leszögezte, hogy hátsója teljesen természetes és nem implantátumoknak köszönhetően nyerte el mai formáját.

A lány számára Kim Kardashian testesíti meg a tökéletes nőt. Leginkább azért, mert példásan formás a feneke, de vékony a dereka. Ennek kapcsán azt a meglátását is megosztotta, hogy szerinte az ázsiai nők erős hátrányból indulnak az europid és latin társaikhoz képest a kerekedés tekintetében.

„Lehet, hogy valamilyen genetikai dolog, vagy a csontszerkezet miatt. Ezen kívül sokkal szisztematikusabb edzést végeznek.”

Qian legnagyobb álma egyébként az, hogy egy szép napon majd a Miss BumBum versenyen tehesse próbára magát, pontosabban a hátsóját. Törekvéseiben a családja is támogatja, így úgy érzi, nincs nála szerencsésebb ember.

„Édesapámtól rengeteg bátorítást kaptam, miután jelentkeztem a versenyre. A családom szintén nagyon pozitív dolognak tartja az egészet.”

A lány az elvitathatatlan dicsőségen túl 155 ezer forintnak megfelelő összeggel gazdagodott páratlan fenekének köszönhetően, de sikertörténetének egy árnyoldala is van: férfiak hadai kezdték a rajongásukkal üldözni. Olyannyira, hogy amikor leggingsben kísérel meg eljutni valahova, csapatostul sereglenek köré.

Via The Daily Mail

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kína legszexibb fenekének gazdája már az utcára sem tud zavartalanul kilépni

A 19 éves Gao Qiannak fenekestül felfordult az élete, miután díjnyertes lett a hátsója.

57 · Jul 07, 2017 02:15pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments