Nem önmagában az a tény zavarta a rendőröket, hogy Jessica Rhea Fordnak olyan tévképzetei vannak, hogy ő Donald Trump felesége, vagyis maga a first lady, hanem hogy emiatt már harmadszorra akar bejutni a Fehér Házba, nem is akárhogy. 

Az első két próbálkozása alkalmával túl határozott módszert választott, és a kerítésen keresztül próbált eljutni szeretett férjéhez, most csütörtökre azonban egy ravasz tervvel készült, és suttyomban, a turistákkal együtt próbált behatolni a létesítménybe. 

A probléma csak az volt, hogy egy ügynök, aki már jól ismerte Fordot a legutóbbi, májusi akciójáról, kifigyelte őt, karon ragadta, és közölte vele, hogy ide márpedig nem valószínű, hogy be fog jutni. A nő, akit rögtön le is tartóztattak, egyébként igazán kétségbeesett személy, aki nem csak Trump öleléséért kockáztatja a szabadságát ilyen látványos erőbedobással, hanem azért is, mert úgy hiszi,

a gyerekeit a Fehér Házban tartják fogva,

neki pedig meg kell őket mentenie. Hiába tartóztatták le, azt mondta, akármi is lesz, addig fog próbálkozni, amíg végre sikerül majd bejutnia. Jelenleg előzetes letartóztatásban várja, hogy kihallgassák. 

Forrás: TMZ 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Letartóztattak egy nőt a Fehér Háznál, mert nem először állítja: ő Donald Trump felesége

Harmadszorra akart bejutni, és nem csak azért, mert annyira rajong az elnökért.

18 · Jul 09, 2017 02:02pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments