A surrey-i rendőrség a Facebookon tette közzé egy frissen végzett rendőrnő, Claire Binksy rendőrautóval pózolós fotóját, abban a reményben, hogy ezzel felkelthetik az ifjúság érdeklődését a rendvédelmi pálya iránt. A bökkenő csak az volt, hogy a fiatalok a bűnüldözés helyett inkább a csinos egyenruhás iránt mutattak érdeklődést, aminek szexizmust sem nélkülöző kommentek formájában adtak hangot a poszt alatt.

A rendőrnő iránt vonzalmat mutató férfiak igyekeztek kiaknázni a témában rejlő potenciált, és eléggé szabadjára engedték a fantáziájukat. Íme néhány a legbeszédesebb kommentek közül:

  • bármikor megbilincselhetne;
  • nem bánnám, ha letartóztatna;
  • vigyél a börtönbe;
  • felvehetné az adataimat;

Arra, hogy Binksy mit szólt a kitüntető figyelemhez, sajnos nem derült fény, a rendőrség illetékesei mindenesetre nem fogadták valami jól, hogy toborzó célzatú felhívásuk ennyire félrement. Szóvivőjük éppen ezért önmérsékletre intette az internet népét.

Ha egy rendőrtiszt a közösségi oldalakon szerepel, az nem jelenti azt, hogy más emberek vagy a média részéről elfogadható lenne, hogy megjegyzéseket tegyenek a nemére vagy a megjelenésére. Az effajta viselkedés teljességgel elfogadhatatlan, és csak a posztolók éretlenségét tükrözi.

Via The Daily Mail

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem egészen a kívánt hatást érte el a csinos rendőrnő toborzós fotója

Claire Binksy képével a rendőri pályát akarták vonzóvá tenni, de az internetezők inkább hozzá vonzódnak.

15 · Jul 24, 2017 09:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments