Az internetes, szexuális segédeszközöket áruló boltok nem csak azért jók, mert szinte bármit meg lehet rajtuk keresztül vásárolni, hanem azért is mert időről-időre hiánypótló felméréseket készítenek az emberek szexelési szokásaival kapcsolatban. Most például az Ann Summers üzlet azt mérte fel, hogy mennyi pasi játszotta már meg az orgazmust és annak is utánamentek, hogy mi erre a leggyakoribb indok a férfiak körében.

Mert igen, bár a nőknél nagyobb arányban fordul elő az élvezés kamuzása és nyíltabban is beszélnek róla, a probléma a férfiakat is érinti.

A tanulmány kedvéért 3000 pasit kérdeztek meg arról, hogy színlelt-e már orgazmust és mint kiderült 26 százalékukkal megesett ez. Ezt követően arra fókuszáltak, hogy miért teszik. A két leggyakoribb ok pedig a fáradtság (35 százalék) lett, és az hogy nem akarták megbántani a partnerüket (40 százalék). 

Az eredményt pedig a cég szexológusa, Eve Fifer, így értékelte:

Elfoglaltak vagyunk, de a fáradtságnak nem kéne kifogásnak lennie. Egyszerűen meg kell teremteni az időt egymásra és arra, hogy odafigyeljünk az orgazmus elérésére. Ha azt akarjuk, hogy jobb legyen az emberek szexuális élete, akkor nem szabad támogatni a megjátszást.

Egyébként a felmérésben nőket is megkérdeztek a témában, és mint kiderült, 93 (!) százalékuk kamuzott már orgazmust. És, hogy miért teszik ezt a nők? Itt megtalálja a leggyakoribb magyarázatot:

Forrás: The Frisky

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nem csak a nők csinálják! A férfiak 26 százaléka játszotta már meg az orgazmust

Egy friss kutatás azt is kiderítette, hogy mi a fő ok, ami miatt a pasik színlelik az élvezést.

93 · Aug 18, 2017 11:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments