Lehet, hogy új trendet indít el átalakulásával az a kétgyermekes brit anyuka, aki szembe ment a divattal és nem Barbie-t csinált magából, hanem élő szexbabává műttette magát. Cindy Moore a brit Metrónak mondta el, hogy a külseje megváltoztatásban rengeteg munkája van, nem is beszélve arról, hogy több millió forintnak megfelelő összeget költött rá. 

Moore már tinédzser korában játszott a gondolattal, hogy babává operáltassa magát, de az élet közbeszólt. Megismerkedett egy pasival, akivel aztán gyerekeik lettek, és évekig nem foglalkoztatták a plasztikai műtétek. Majd amikor tavaly kiderült, hogy a párjának viszonya van, és szakítottak, eldöntötte, hogy valóra váltja az álmát. Kőkemény diétába kezdett, megcsináltatta a melleit, feltöltette a száját és egyéb fájdalmas beavatkozásoknak vetette alá magát, mindezeknek pedig ez lett az eredménye:

Műtétekre eddig 10 ezer fontot költött, ami nagyjából 3,3 millió forintnak felel meg, és emellett elmondása szerint 44 kilót fogyott. Az, hogy az első operációkat miből fizette nem teljesen világos, viszont ma már egész jól keres, hála annak, hogy egy brit csatorna dokumentumfilmet forgatott róla.

Ez meghozta neki a hírnevet, és jelenleg abból él, hogy magáról készült fotókat árul.

Persze lehet, hogy kezdetben a családja besegített a szexbabává válásban, ugyanis Moore arról is beszélt, hogy a rokonai teljes mértékben mellette állnak, sőt, az édesanyja kifejezetten támogatta abban, hogy valóra váltsa az álmát, és ebből pénzt csináljon. És, hogy mit szólnak hozzá a gyerekek? 

A hat éves lányom szerint, mikor teljesen fel vagyok öltözve és ki vagyok festve, olyan vagyok, mint egy baba. Ez nagyon tetszik neki. A nyolc éves fiam pedig szintén jobban szereti, mikor ki vagyok sminkelve

- magyarázta a Moore, aki azért így ránézésre elég félelmetes is lehet, amikor reggel gyűrött arccal, még kifestetlenül felébred és elkezdi terelgetni a gyerekeit.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
3,3 millió forinttal lett szegényebb és 44 kilóval könnyebb, mire élő szexbabát csinált magából

Barbie-vá már olyan sokan műttették magukat, ez a brit anyuka inkább guminőt csinált magából.

34 · Aug 23, 2017 10:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments