Volt egy történetünk, ami arról szólt, hogy egy nőgyógyász azt javasolta a páciensének, élvezzen többet. Aztán száraz statisztikai adatok bizonyították, hogy bizony a férfiak 26%-a színlelt már orgazmust. Kiderült, hogy a magyar nők elég szépen szerepelnek az orgazmus-listán, simán benne vannak a legjobb 20-ban. Arról is beszámoltunk, hogy a G-pont már lejárt lemez, van helyette A-pont, ami szintén az orgazmus forrásaként funkcionál. 

De ha mindezek után azt hitte, hogy orgazmus-témában már mindent megírtunk, akkor téved. 

Ahogy az a címből elég egyértelműen kiderül, van egy nő, aki egykor sztiptíztáncosnőként dolgozott, de ma már egy egész más, igazán spirituális módon segít mások örömszerzésében. A 31 éves Shaney Marie rájött, hogy férfi kuncsaftjainak egy öltáncnál mélyebb szexuális kapcsolatra van szüksége. Szexboszorkány lett, ami annyit tesz, hogy különböző varázslatok és terápiák segítségével segít a párokon, hogy jobb szexuális életük legyen. 

Saját bevallása szerint kutatásokat végzett, és arra jutott, hogy ősi korokban a férfiak ennek dedikált templomokban kérhettek tanácsot és gyógyítást erotikus táncosoktól, de ennek már vége - a mai sztriptízbárokban viszont a férfiak tárgyiasítják a nőket, akik pedig, a pénztárcájukra gondolva, viszont-tárgyiasítják őket.

Már nem a szeretet/szerelem helyszíne, és egyik nem sem tiszteli a másikat. Úgy döntöttem, visszatérek a régi gyökerekhez, és elhozom az ébredést.

Szerinte az is probléma, hogy az olyan jelenségek, mint a pornó, érzéketlenné tették a jelenkor embereit, ennek pedig legjobb ellenszere a spiritualitás. Sőt, ő maga már egy széllökéstől is hajlamos felizgulni, ami az ökoszexualitásra vezethető vissza - erről itt írtunk.

Klienseinek többféle gyakorlati tudáselemet is átad, így például az imádkozást szerelmi oltároknál, erotikus táncot tanít nekik, illetve kristályokkal és szexuális segédeszközökkel fokozza az élvezeteket. Élőben és Skype-on is rendel, többszáz fős praxisa túlnyomórészt férfiakból kerül ki. Elmondása szerint Ausztráliában most éppen nagyon megy a szexuális tudatosság mozgalma, és a vallások helyét az emberek életében lassan átveszi a spiritualitás. 

Marie most Európába készül, hogy Amszterdam, London, Berlin, illetve egy nem specifikált írországi helyszínen is átadhassa tudását.

(Mirror)