Egy brazil pilóta, bizonyos Daniel Centeno egészen újító módon értelmezi a szelfikészítés művészetét. Nem a repülőgép vécéjében csücsörít szexiskedve, de nem is a pilótafülke üvegére vicsorog teliszájjal, hanem ezeknél sokkal szórakoztatóbb fotókat készít magáról. Az Instagramon PilotGansóként ismerik az emberek, ami azt illeti, nem is kevesen: jelenleg több mint 72 ezer követője van. 

Nem csoda, a képek, amelyeken egy repülőgépből lóg ki derékig, miközben önfeledten szelfizget (ráadásul egy tíz kilós jégcsap sem lifeg az orrán), kétségtelenül nem mindennapiak. Mielőtt azonban aggódni kezdene az úriember testi épségéért, megnyugtatjuk, hogy fölösleges, a képeket ugyanis Photoshoppal buherálta ilyenné. Ha mégis inkább az aggodalmaskodást választja, nem lepődünk meg, nem ön lenne az egyetlen. 

Noha két éve már, hogy Centeno megalkotta ezeket a képeket, az online sajtó nemrég ismét felkapta a témát, amiből kiderült, hogy az emberek továbbra is totál össze vannak zavarodva. Ez azt jelenti, hogy mondhat bárki bármit,

ők bizony akkor sem hiszik el, hogy ezek a fotók nem eredetiek.

Mégis akkor mi bizonyítja, hogy valóban Photoshop-munkával állunk szemben?

  • a napszemüvegében a kifutópálya tükröződik vissza,
  • a nyakkendője a fizika törvényeit meghazudtoló módon lebeg a levegőben,
  • a haját nem fújja a szél,
  • és mondta is. 

Ennek ellenére számos ember nem hagyja magát átverni, ezért inkább az utasok életét félti, és nem érti, hogy egy ember, akiben ennyi felelősségérzet sincs, hogy lehet még mindig szabadlábon. Mások viszont azt szeretnék tudni, melyik légitársaságnál dolgozik, mert akkor azzal többé nem utaznak. 

Ön mit érez ezzel kapcsolatban?

Forrás: Bored Panda

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a pilóta hiába állítja, hogy photoshopol, nem hisznek neki

Végülis tök hihető, ha egy pilóta derékig kilóg a repülő ablakán, és úgy fotózza saját magát...

105 · Sep 12, 2017 04:45pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments