Korábban írtunk már olyan hírességekről, akik nyíltan bevallották, hogy nincsenek túl nagy pénisszel megáldva, sőt olyan nőket is hoztunk önöknek, akik kifejezetten imádják, hogy a pasijuknak kicsi a farkuk. Ám kicsi és kicsi között is van különbség.

Az orvostudomány azt nevezi mikropénisznek, ha fallosz erektált állapotban is csupán nagyjából hét vagy annál kevesebb centi. Ez a probléma egyébként a férfiaknak csak nagyon kis százalékát érinti, de nem könnyű azoknak, akik ezzel élnek együtt (ahogy annak a férfinek is kifejezetten nehéz a sora, akinek hatalmas szerszáma keseríti meg a mindennapjait.) The Friskynek most négy mikropéniszű pasi mesélt arról, hogy milyen hatással van az életükre a méretük.

Akinek a kis farka lett a fétise

Egy Jack néven valló férfi arról beszélt, hogy már elég korán, nagyjából 11 évesen rájött, hogy jóval kisebb a pénisze, mint a többieknek. Ez pedig, bár kezdetben nyomasztotta, végül a fétise lett. Elmondása szerint az évek során rájött, hogy az izgatja fel, ha a nők megalázzák a mérete miatt (ami izgalmi állapotban általában hét centit jelent), ezért sokáig dominához járt. Mára már megházasodott, ám a kapcsolata nem felhőtlen, ugyanis a felesége nem hajlandó megszégyeníteni.

Néha azért segít a nejem, például abba bele szokott menni, hogy szerepjátékozzunk, vagy csak úgy nevetgélünk együtt azon, hogy milyen kicsi a farkam. Egyébként megpróbáltam arra is rávenni, hogy pletykáljon róla, de ebbe nem egyezett bele

– mesélte a lapnak a férfi.

 Akinek a swingelés segített

Jesse, akinek erekciókor 5-6 centis a pénisze, csak néhány pózban tud szexelni. Ez azonban a feleségét nem, inkább őt zavarja, éppen ezért állt elő az ötlettel, hogy kezdjenek swingelni. Elmondása szerint kifejezetten szereti látni és tudni, hogy a neje átlagos méretű pasikkal is szexel.

Mióta swingelünk, sokkal nyitottabbak lettünk szexuálisan egymás felé. A feleségem azt is el szokta mondani, hogy dugott már nagyon nagy méretű pasikkal, ami fájt. Azt mondja, hogy örül az én kicsit péniszemnek, mert az soha nem okoz fájdalmat

 mondja a férfi. Ha pedig kíváncsi arra, hogyan is működik a swingelés, akkor ajánljuk egy korábbi cikkünket, amiben egy magyar pár mesélt nekünk, a saját tapasztalataikról.

Aki netről rendeli a kis kondomokat

Bár Chris nemi szerve nem klasszikus értelemben mikropénisz, hiszen mikor feláll, akkor néha a 10 centit is eléri, azért elég kicsinek számít. Annyira, hogy az átlagos méretű óvszereket nem is tudja használni, mert lecsúsznak róla. Ez egy ideig problémát okozott számára, de miután felfedezte, hogy neten tud rendelni kifejezetten kis méretű kondomot, azóta semmi gondja nincs a szexeleléssel.

Aki feladta

A fentieket talán sikertörténeteteknek lehet nevezni, de nem minden esetben alakul ennyire szerencsésen az élete azoknak, akik mikropénisszel születettek. Ahogy Neilé sem. A férfi arról számolt be a lapnak, hogy életében összesen kétszer próbálkozott a szexeléssel, de egyáltalán nem jött össze neki, ezért mostanra már fel is adta. Elmondása szerint a nők kinevették a mérete miatt, ami annyira rosszul érintette, hogy már a társkereséssel se próbálkozik.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Én már feladtam a szexelést” - férfiak vallottak arról, milyen az élet mikropénisszel

Négy, extrém kicsi pénisszel született pasi mesélte el a történetét. Van, aki már lemondott a gyönyörről, más viszont megtalálta a boldogságot.

45 · Sep 26, 2017 04:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments