Van ez a B.o.B. nevű fickó, anyakönyvezett nevén Bobby Ray Simmons Jr., aki rapper, énekes, dalszerző és zenei producer is egyben. 2006-ban fedezték fel, azóta több sokmilliós megtekintésű klipje lett a YouTube-on. Például ez:

De most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy B.o.B. már-már megszállottan hisz abban, hogy a Föld lapos, szerinte mindenki hazudik arról, hogy a bolygó, amin élünk, az gömb alakú. 2015-ben elég részletesen kifejtette véleményét ezzel kapcsolatban. Ő sem akarta elhinni, de a nyilatkozatában azt mondja, hogy

gondoljunk bele, teljesen mindegy, milyen magasan van az ember, a horizont mindig szemmagasságban van. 

Akkor azt mondta, hogy nem kell neki hinni, nyugodtan utána lehet nézni. De már akkor is feltett szándéka volt, hogy megcáfolja a történelem legnagyobb hazudozóit a témában.

Most jött el az idő, hogy közösségi finanszírozást indítson, hogy bebizonyítsa: a Föld igenis lapos. Először csak 200 ezer dollárt tűzött ki célül, ami elég is lett volna egy egyszerű kis műhold fellövésére, aztán 1 millió dollárra módosította az összegyűjteni kívánt összeget. A cél persze maradt a régi: megtalálni A Görbületet, Az Ívet A Föld Szélét.

B.o.B. nincs egyedül ezzel hitével, többen hiszik, hogy ha a Föld gömbölyű lenne, akkor mondjuk a felhőkarcolóknak egymáshoz képest elfelé, de semmi esetre se függőlegesen párhuzamosan kellene állniuk. Szóval nem csak a középkorban hittek a Föld laposságában az emberek.

(Huffington Post)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
1 millió dollárt kellene gyűjteni, hogy egy rapper bebizonyíthassa, a Föld lapos

Ennyiből már fel tud küldeni az űrbe pár műholdat, hogy megtalálja a Föld szélét.

0 · Sep 29, 2017 02:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments