Linz városában megrendezték az Arts Electronica Festival nevű rendezvény, ami pontosan az, aminek elsőre tűnik: egy tech cuccokat felvonultató programsorozat. El is ment rá egy spanyol mérnök, Sergi Santos, hogy bemutassa intelligens szexrobotját, Samanthát. A készítője szerint ez a robot annyira spéci, annyira intelligens, hogy reagál a gyengéd "csábításokra", behatásokra is. De a fesztiválra érkezett emberek barbárként bántak Samanthával.

Durván taperolták és masszírozták a szexrobot mellét.

Samanthának két ujja is eltört. Sőt! Több testrésze is súlyosan megsérült, így komoly javításra szorul. Szerencsére a szoftverét nem érte kár. Az osztrák kütyüfesztiválra érkezett barbár horda által molesztált Samantha így felel, ha megkérdezik tőle, hogy hogy van:

Jól vagyok.

Egy brit mérnök, aki segített a szexrobot megalkotásában, csak annyit mondott, hogy Samanthával úgy kellett volna bánni, mint egy úrinővel. Bővebben:

Az emberek felfokozott izgalmi állapotba jöttek, és úgy kezelték Samanthát, mint egy szexbabát. De Samantha nem egy szexbaba, ő egy mesterséges intelligenciával ellátott robot

- mondta Arran Lee Squire. 

(Huffington Post)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments