Míg egy csomó nő és férfi csak megjátssza az orgazmust, vannak olyanok, akik sportot űznek abból, hogy mennyi ideig tudnak élvezni egy aktus során. Ilyen például az a texasi házaspár is, akik a napokban egy brit műsorban jelentették ki, van, hogy

18 órán keresztül tart az orgazmusuk.

A kérdés pedig adja magát: ez komoly? És, ha igen, akkor hogyan csinálják? Szerencsére ezt is megválaszolták.

Scott és Melanie McClure azt állítják, nem nagy truváj az órákon keresztül tartó élvezés, ha valaki gyakorolja a tantrikus szexet, simán elérheti ezt. Erről a módszerről talán már hallott korábban, de a biztonság kedvéért összefoglaljuk a lényegét. A tantrikus szexben a legfontosabb, hogy a résztvevők képesek legyenek teljesen elengedni magukat egymással, levetkőzzék minden szégyenérzetüket, és ne úgy tekintsenek a szexre, mint a minél gyorsabban elélvezés módjára. Helyette nagyon fontos, hogy egy hullámhosszra kerüljenek, légzőgyakorlatokat végezzenek, masszírozzák egymást, és képesek legyenek az adott pillanatra koncentrálni.

De mire jó ez, azon kívül, hogy ha az ember annyira profi, mint McClure házaspár, akkor több mint fél napon keresztül élvezhet? A férj szerint ezzel a módszerrel az orgazmus egy egészen új dimenzióját ismerték meg. „Ez valami egészen más, ez olyan orgazmus, amit az egész testedben érzel, és erőteljesebb, mint bármi, amit valaha átéltél” – magyarázza a férfi a felvételen, aminek egyébként a legszórakoztatóbb része a két műsorvezető, akik szinte egy pillanatot se bírnak ki nevetés nélkül, és a végére már a stúdió kanapéján, fetrengve röhögnek a saját poénjaikon.

De térjünk vissza a házaspárra, akik már olyan magas szinten űzik a tantrikus szexet, hogy bármikor, bárhol képesek eljutni a csúcsra, csak a légzésük segítségével. Ám afelől azért megnyugtatták a nézőket, hogy amikor együtt vannak, akkor sem mindig élveznek 18 órán keresztül, hiszen ahogy mondják: erre nekik sincs mindig idejük. És hogy mit szólnak ehhez az egészhez a szomszédok? McClure-ék szerint semmit, legalábbis még egyszer sem hívták ki rájuk a rendőröket, de ennek a miértjére ők sem tudják a magyarázatot. Az biztos, szerencsésebbek mint a leghangosabban szexelő nő, akinek a lánya érdekében kellett comingoutolnia.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a pár állítja: 18 órán keresztül képesek folyamatosan élvezni

Sőt, azt mondják ez nem az ő kiváltságuk, bárki meg tudja csinálni, aki hajlandó gyakorolni.

16 · Oct 11, 2017 04:47pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments