Ez alkalommal nem a brit tudósok készítettek hiánypótló felmérést, hanem török kollégáik eredtek annak a kérdésnek a nyomába, hogy a férfiak testalkata hogyan befolyásolja a teljesítményüket az ágyban. Hiszen a fontos dolgokat fontos tisztázni.

A kutatásban kétszáz férfi vett részt, egyik felük átlagos, vagy alacsony testtömegindexszel rendelkezett, a másik fele pedig magasabbal. A tudósok azt vizsgálták, hogy a különböző testű pasiknak mennyi időbe telik elélvezni

Így derült ki, hogy a vékonyabbak átlagosan két percig bírják, míg aputestű társaiknak több mint hét perc kellett az orgazmushoz.

A tudósok egyébként ezt azzal magyarázzak, hogy a férfiakban, akikben több zsír van hastájékon, több ösztradiollal rendelkeznek. Ez egy női nemi hormon, ami a pasik esetében késelteti az ejakulációt. Ám nem ez az egyetlen oka annak, hogy a pocakos férfiak jobb szeretők.

A léleknek is köze van hozzá

A száraz, tudományos tények mellett más is közrejátszik abban, hogy a hasas férfiak jobbak (lehetnek) az ágyban. Tracey Cox szexológus a YourTangonak mondta el, hogy tapasztalata szerint a nők jobban el tudják engedni magukat azokkal a pasikkal, akiknek nem tökéletes a testük. Ennek hátterében az áll, hogy a nők nagy része nincs megelégedve a saját külsejével, így befeszül az olyan helyzetekben, mikor úgy érzi, hogy a pasija jobban néz ki nála.

Persze mindez nem azt jelenti, hogy a férfiak most kezdjenek el zabálni, hiszen a kutatás eredményei csak átlagok, nem érvényesek mindenkire, nem is beszélve arról, hogy az elhízás súlyos egészségügyi problémákhoz vezethet, többek között merevedési zavarhoz is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lehet örülni: a pocakos férfiak jobbak az ágyban, mint a vékonyak

Egy csapat tudós arra kereste a választ, hogy a testalkat, hogyan befolyásolja a pasik szexuális teljesítményét. Megtalálták.

1931 · Oct 18, 2017 05:05pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments