Ryan Scoats tényleg elmondhatja magáról, hogy egy szexuális élmény az egész életét megváltoztatta. A férfi évekkel ezelőtt, az akkori barátnőjével kipróbálta, hogy milyen hármasban szeretkezni, az esemény pedig annyira felcsigázta az érdeklődését, hogy végül egy egész doktori disszertációt szánt a témának.

Elmondása szerint, azért érezte ennek a szükségességét, mert semmilyen hasznos, tudományos értekezést nem talált a hármasszexről, a legtöbb írás ugyanis vagy a nyitott és swinger kapcsolatokban foglalkozott vele, vagy végül a poliamóriához jutott el. Ám ő maga nem tartja magát se az utóbbinak, és mikor kipróbálta a dolgot, teljesen mezei, monogám kapcsolatban élt. Éppen ezért hozzá hasonló fiatalokkal készített interjúkat a kutatásához, aminek az eredményeit nemcsak a doktorijában, de egy hamarosan megjelenő könyvben is publikálja. 

De nézzük is, hogy mire jutott!

Baromi sokan csinálják

Scoats egyik első megfigyelése az volt, hogy manapság a hármasszex már nem számít nagy különlegességnek. A fiúk harmada, akikkel beszélgetett, arról számolt be, hogy az egyetem első két évében kipróbálta a dolgot, voltak akik többször is.

Melyik a legnépszerűbb felállás?

A kutató arra volt leginkább kíváncsi, hogy a két nő vagy a két férfi felállást preferálják-e az alanyai és a döntésük hátterében, mi áll. Mint kiderült többen szeretik azt, ha a szexben két nő vesz részt, ám a pasik egyre nyitottabbak a két férfis opcióra. „Korábban sokkal jobban megbélyegezték a pasikat, ha más férfival hármasoznak, de a nyugati társadalom ma már valamivel elfogadóbb és felvilágosultabb, így a pasik bátrabban kísérletezhetnek egymás között, anélkül, hogy attól kéne tartaniuk, mit gondolnak róluk mások – mondta a kutató a Broadlynak.

Haverral csinálják legszívesebben a férfiak

Érdekes eredmény, hogy míg a nőket kevésbé zavarja, ha a másik csajt alig ismerik, a pasik inkább azt szeretik, ha a második férfi az egyik jó barátjuk.

Egy haverral van lehetőséged arra, hogy pacsizzatok a lány feje fölött szex közben, és ez a jó benne

– magyarázta Scoats egyik interjúalanya.

Több férfi csinálná férfivel hármasban, mint nő

A kutatás arra is rámutatott, hogy bár a pasik egyre nyitottabbak egymás felé, a nők sokkal szívesebben csinálják más lánnyal, mint két férfival. „A nők általában vonakodnak ettől a felállástól, mert egyik oldalról ijesztőnek találják, másik oldalról úgy érzik, ez nagyon tárgyiasítja őket”  magyarázta a férfi a Daily Mailnek, de azt is hozzátette, erre is van megoldás: az hogy a pasik egymással is szexeljenek. „A nőkben oldja a szorongást, ha tudják a partnerei nemcsak vele fognak szeretkezni, hanem egymással is szexuális kapcsolatba lépnek”  mondja a szakember.

Ám talán ezen megfigyeléseknél is fontosabb Scoats konklúziója, miszerint a hármasszex is csak sima szex, aminek a lényege, hogy konszenzuson alapuljon és mindenkinek, aki részt vesz benne örömet okozzon.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hármas szex: a pasik egyre nyitottabbak az egymással szexelésre

Ezt mondja az a tudós, aki egy egész doktori disszertációt szentelt a témának.

196 · Nov 04, 2017 12:16pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments