A DailyDoton találtuk meg az elmúlt hetek legkellemetlenebb sztoriját, amelyről nem tudjuk eldönteni, hogy mit szeretnénk jobban: igaz legyen-e, vagy ne.

Egy Kyle nevű úr történetünk hőse, aki sokáig gondolkodott, majd az internet elé tárta az őt nyomasztó kérdést, imígyen:

A szöveg magyarul nagyjából így hangoznék:

Valóban elélveznek a nők?

Nincsen rá egyértelmű fiziológiai bizonyíték. A férfiaknál ez egyértelmű, nyilvánvaló... de a nőknél nem annyira. Egyvalami biztos, hogy a nőknek azt sulykolják, hogy élvezniük KELLENE. Ez talán csak egy értelmetlen mítosz? Így érthetőbb lenne, hogy miért "kielégületlen" olyan sok nő, szexuális értelemben. Talán mert valami olyan meghatározó pillanatra várnak, mint a férfiaké... Talán egy nő szexuális élménye teljesen másmilyen, mint egy férfié?

A kérdést a továbbiakban is tanulmányozni fogom.

Bár az, hogy a női szexualitással érdemben kíván foglalkozni, és nála avatottabb személyek véleményére is kíváncsi, önmagában igazán dicséretre méltó, szerencsétlen Kyle azóta is kap hideget-meleget. A Twitterezők közül akadt, aki azt javasolta neki, küldjön egy csokor virágot minden nőnek, akivel valaha dolga volt, más szerint hiába minden orvosi felfedezés, kutatás, illetve a bolygó fele populációjának beszámolója, Kyle szkeptikus, mert rossz szerető. Megint más úgy gondolta, hogy nem kéne vele ilyen szigorúnak lenni: 

Kyle-hoz mindenesetre visszajutott, mekkora felhördülést váltott ki, és annyira nem bánja a dolgot. A témát mindenesetre továbbra is tanulmányozza.

Váljék egészségére.

(DailyDot)

Facebook Post Comment Embed placeholder.