Egy paranormális jelenségekkel foglalkozó Youtube-csatornán jelent meg az a videó, amiben egy férfi azt állítja magáról, hogy a jövőből érkezett. A Noah névre hallgató úr a videóban néhány dolgot elárul, például azt, hogy valójában ötven éves, de egy fiatalítószérumnak köszönhetően csak 25-nek néz ki. (Talán ezzel él ez a kortalan Insta-modell is?)

Az nem teljesen világos, hogy Noah miért hagyta el a kényelmes életét 2021-ben, és érkezett meg 2017-be, de talán azért, hogy hozzon pár infót a jövőből. A férfi ugyan nem árult el sokat, de azt a nyomasztó hírt azért elmondta, hogy

2020-ban újraválasztják Donald Trumpot.

Ezzel a jóslattal egyébként nincs egyedül, a fogadóirodáknál már kisebb-nagyobb összegeket fel lehet tenni az üzletemberből lett elnök győzelmére. Erre most nagyjából harminc százalék esélyt látnak.

Noah ezen kívül arról is beszélt, hogy 2020-ra az elektronikus autók már közel ezer kilométert tudnak majd megtenni egyetlen feltöltéssel. Ez egy német fejlesztőcsoport szerint is lehetséges, aminek a vezetője idén tavasszal nyilatkozott a Live Sience-nek, és mondta el, hogy három év múlva ilyen teljesítményűek lehetnek az árammal hajtott kocsik.

Ezek mellett pedig a jövőből érkezett férfi nagyon sejtelmesen azt is elmondta, hogy a Google-glass technológia 2021-re átveszi az uralmat.

Sajnos, az nem derült ki, hogy ez alatt mit ért pontosan, de talán négy év múlva mi is megtudjuk.

Noah afelől is megnyugtatott mindenkit, hogy nem kell rá irigykedni, kicsit több mint tíz éven belül mindenkinek lehetséges lesz az időutazás. Elmondása szerint ugyanis a technológiát már 2003-ben feltalálták, és 2028-ban teszik majd mindenki számára elérhetővé. (Nyilván mint időutazó, járt már abban a jövőben is.)

A férfi maga készítette a felvételt, amin mindezeket elárulja. A videót aztán a Paranormal Elite csatornának küldte el, aminek munkatársai fel is vették vele a kapcsolatot. Így annyi plusz infó derült ki még Noah-ról, hogy származása szerint amerikai, de egy ideje Mexikóban él, egyébként pedig kezelték már depresszióval és anorexiával is.

Forrás: Indy100

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elég nyomasztó jóslata van a férfinak, aki azt állítja, hogy a jövőből érkezett

Egy Noah névre hallgató férfi azt mondja, négy évet utazott vissza az időben, hogy megossza az információit.

100 · Nov 24, 2017 09:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments