Kár is lenne tagadni, szexuális fantáziái mindenkinek vannak. Egyeseknek olyan vadak, hogy szakemberhez fordulnak vele, mások viszont talán nincsenek is tisztában azzal, hogy a vágyaik teljesen hétköznapiak, és rengetegen álmodoznak ugyanarról, mint ők. Annak érdekében pedig, hogy az emberek nyíltabbak lehessenek a vágyaikkal kapcsolatban, most a Doppler készített egy felmérést arról, hogy mik a leggyakoribb szexfantáziák. A társkereső appon keresztül több száz nőt és férfit kérdeztek meg arról, hogy mi a legféltettebb vágyuk, amiből egy ötös toplistát is sikerült összeállítani. 

Az első helyen egyértelműen a több résztvevős szex áll, a válaszadók 17.6 százaléka próbálna ki ezt. Érdekes módon ezzel kapcsolatban a nemek aránya eléggé megosztott, jóval több férfi álmodik erről, mint nő.

Ezzel szemben a lista második helyén álló „híres emberrel való szexelés esetében már sokkal kiegyenlítettebb a nemek aránya. Bár ebben az esetben valamivel több nő fantáziál erről, mint férfi.

Ezt a beöltözős szerepjátékok követik, ami a kutatásban résztvevők 14 százalékát izgatja. Ennek csupán a fele próbálná a ki a negyedik helyen álló szado-mazo szexet.

Érdekes módon az ötödik helyre a házasságon kívül szex futott be, a nyilvános helyen való dugást is megelőzve.

De a felmérés legfontosabb eredménye így is az, hogy sokkal többen éreznek másokhoz hasonlóan mint azt talán korábban gondolták. Erre világít rá az appot kiadó cég vezérigazgatója is.

Ezek a számok megnyugvást adhatnak sokaknak, akik eddig azt hitték, hogy egyedül vannak. Reméljük, hogy ettől az eredménytől majd jobban érzik magukat, mert tudják, hogy mások is fantáziálnak hármasszexről és szerepjátékról, és ez a tudás segít majd nekik abban, hogy felszabadultabb, kielégítőbb szexuális életet élhessenek

- nyilatkozta a Doppler vezetője a Refinery29-nak.

Ezek közül hány fantázia fordult már meg az ön fejében is?