Elég érdekes kurzust indított a törökországi Akdeniz Egyetem, ahol mostantól a diákok ufológiát és exopolitikát (a civilizációk közötti kapcsolatot vizsgáló társadalomtudomány) is tanulhatnak, hogy kellőképpen felkészüljenek a találkozásra az űrből érkező lényekkel. A kurzus vezetője, Erhan Kolbaşı, szerint ugyanis erre már csak 10-15 évet kell várni.

A férfi, aki a Sirius UFÓ Űrtudományi Kutatóközpont egyik vezetője egy török lapnak beszélt a tantárgy fontosságáról. 

Úgy gondoljuk, hogy a földi és földönkívüli civilizációk képviselői hamarosan kapcsolatba lépnek egymással, ez pedig az általunk tapasztalt legnagyobb változást fogja elhozni a világtörténelemben.

Emellett arra is kitért, hogy kurzusa során nagy szerepet kap majd annak a feltárása, hogyan próbálja az amerikai kormány eltitkolni az információit a földönkívüli életről. Kolbaşı azt állítja, hogy tudomása van olyan eszközökről, amelyeket a tengerentúlon kifejezetten az ufókkal való kapcsolattartásra fejlesztettek ki és azt is tudni véli, hogy az amerikaiak már készülnek a galaktikus diplomáciára.

Szóval, ha mindig is vágyott arra, hogy egyetemi szintre emelhesse a tudását az összeesküvés-elméletekből, vagy egyszerűen csak szeretné nagyon felkészülten várni az ufók érkezést, akkor erre már van lehetősége. 

via GIPHY

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Egy török egyetemen már nagy erőkkel készülnek az ufókkal való találkozásra

A kurzus vezetője szerint már csak 10-15 évet kell várni arra, hogy kapcsolatba kerüljünk a földönkívüliekkel.

91 · Dec 03, 2017 11:15am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments