Amethyst Realm 27 éves és spirituális tanácsadással foglalkozik. Nem mellesleg nagyon szeret szellemekkel szerelemeskedni. Állítása szerint minimum 20 szellemmel feküdt már le. Szerinte egy ilyen együttlét jobb, mint a szex egy hús és vér férfival.

Amethyst Realm azt mondta, hogy 15 évesen volt ilyen szellemszexben élménye. Persze nehéz megmagyarázni az elményt, hogy mit érez ilyenkor az ember, de Realm eleinte az energiát érezte, ami aztán átalakult, nyomást érzett a combján és leheletet a nyakán.

Volt egy három évig tartó afférja egy szellemmel, de az véget ért, amikor a nő férje egyszer korábban ment haza, majd meglátott egy árnyat az ablakon keresztül.

Mindezek után Realm elkezdett kutatni az ügyben, hogy létezik-e fantomterhesség. És nem kizárt, hogy az emberben él egy szellem, csak nem tud róla, nem tudja kezelni.

Most, hogy az eddig leírtak mennyire igazak, azt mindenki döntse el maga. Mert mindez egy nő szájából hangzott el egy habkönnyű reggeli műsorban. Maradjunk annyiban, hogy az állításokat tényszerűen cáfolni és megerősíteni is elég kemény lenne.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments