Ma már az ambiciózus anyáknak nem feltételül kell hosszú és fárasztó castingokra cipelniük a gyerekeiket, ha világsztárt akarnak belőlük csinálni. Elég ha telefonnal mókás videókat készítenek a gyerekükről és aztán reménykednek benne, hogy mások is annyira cukinak tartják majd a felvételt, mint ők. Persze ez az esetek többségében nem jön be, de ha igen, akkor nagyon. A hatéves Ryannal például ez történt, aki 2016 júniusa és 2017 júniusa között 11 millió dollárt szedett össze videóival, ezzel pedig nyolcadik lett a Forbes listáján, amin összeszedték a tíz legjobban kereső youtubert.

Na, de mit tud ez a kisfiú? Van valami lenyűgöző szuperképessége? Zseniálisan zenél, sportol, fest? Nem, simán csak dobozokat nyit ki.

Ryan csatornája 2015-ben indult, mikor az édesanyja meglátta a potenciált abban, hogy filmre vegye ahogy játékot vásárolnak majd azt otthon kibontják és kipróbálják. Gyakorlatilag azóta is a Ryan ToysReview videói főleg abból állnak, hogy gyerek kinyitja a meglepetéseket és játszik. Ez pedig mára több mint 10 millió feliratkozót hozott a kisfiúnak és évi több millió dollárt a családjának.

Ryan édesanyja ott is hagyta a tanári állását, hogy teljes munkaidőben a fia videóira tudjon koncentrálni. Elmondása szerint minden nap új videóval frissülnek, de a felvételeket leggyakrabban hétvégén készítik, hiszen napközben a gyerek óvodában van, ebben az időszakban vágják meg a filmeket a szülők. Az asszony arról is beszélt a TubeFilternek, hogy a játékok nagy részét a kibontás és kipróbálás után nem tartják meg, hanem eladományozzák.

A Forbes teljes listáját 2017 legtöbbet kereső youtubereiről itt megtalálja.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a 6 éves kisfiú 11 millió dollárt keresett azzal, hogy dobozokat nyit ki

Ezzel pedig bekerült a tíz legjobban kereső Youtuber közé.

0 · Dec 13, 2017 10:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments