Plymouth Anglia délnyugati csücskében található, itt működik a Hyde Park Junior School nevű általános iskola. Alább a hírlevelük egy oldala látható, amit azért kezdtek utánközölni internet-szerte egyre több helyen, mert meglehetősen bizarr illusztrációt választottak egy jótékonysági akcióhoz.

Az iskola ugyanis a Save the Children nevű szervezet karácsonyipulcsis akciójába szeretne azzal bekapcsolódni most pénteken, hogy a gyerekeknek engedélyezi, hogy az iskolai egyenruhára rávegyenek egy karácsonyi mintás pulóvert. Hogy milyen pulóverre kell gondolnia a diákoknak, arra a hírlevél tartalmaz is egy elég szerencsétlenül megválasztott példát.

Az iskola persze utólag elnézést kért a párosodó rénszarvasokat ábrázoló illusztráció miatt, és mi is fel vagyunk háborodva, hogy nem a Last Christmas-es pulóvert tették bele a hírlevélbe. Hogy a kép tényleg csak véletlenül csúszott-e bele az anyagba, azzal kapcsolatban megvannak a fenntartásaink, mindenesetre az élet velejárójának tűnik, hogy hiába néznek át egy anyagot többen is, könnyen benne maradhat olyasmi, ami viccesnek vicces, de azért nem oda való.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Párosodó rénszarvasokkal várja a karácsonyt egy angol általános iskola

A jótékonysági, karácsonyipulóveres akció illusztrációja nem éppen iskolai hírlevélbe való.

0 · Dec 14, 2017 10:25am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments