Még szeptember közepén történt Londonban az a rejtélyes és ijesztő eset, mikor egy 70 éves férfi sétálás közben felgyulladt és meghalt. A hír azonban azért csak most került be a köztudatba, mert a tűzoltóság és a rendőrség nem tudja megoldani az esetet ezért a nyilvánosság segítségét kérik.

Az Independent híradása szerint az ijedtségen kívül a szemtanúk sem emlékeznek semmi olyanra, ami a tüzet okozhatta. A beszámolókból az derült ki, hogy a férfi egyik pillanatról a másikra lángolni kezdett, így a riadt járókelők próbálták eloltani a lángokat, míg a tűzoltók és a mentősök megérkeztek. Ezt követően az eszméletlen férfit kórházba szállították, ám az életét nem sikerült megmenteni.

Először a tűzoltók egyik speciális egysége vizsgálta az esetet, ám a helyszínen semmilyen nyomot nem találtak arra, hogy mi okozhatta a tüzet. Később a rendőrség vette át az ügyet, ám egyelőre ők sem találtak rá magyarázatot, ezért most egy felhívást tettek közzé, amiben azt kérik, hogy azok a szemtanúk is vegyék fel velük a kapcsolatot, akik eddig nem szólaltak meg.

Persze a hír megjelenésével együtt laikus találgatások is napvilágot láttak.

Egyesek úgy vélik a brit férfi spontán öngyulladás áldozata lett. Ez egy megmagyarázhatatlan jelenség, aminek következtében a test minden látható ok nélkül meggyullad. Az öngyulladás létezését egyelőre nem sikerült tudományos úton bebizonyítani, de számos összeesküvés-elmélet kering róla. Kezdve az olyan vallási fanatikus elképzelésektől, hogy ez egyfajta büntetés azoknak, akik vétettek Isten ellen, az olyan tudományosnak tűnő magyarázatokig, hogy az öngyulladás kapcsolatban áll a geofizikai hatássokkal.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A rendőrség sem érti, mi történt a férfival aki séta közben kigyulladt és meghalt

A hatóságok a szemtanúk és a nyilvánosság segítségét kérik, hogy megoldják a tényleg rejtélyes esetet.

16 · Dec 22, 2017 09:31am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments