Már csak párat kell aludni és máris itt van a karácsony meg az új év, az alkalom arra, hogy a családot és a szeretetet ünnepeljük. És persze ilyen megilletődött hangulatban a testi szeretet is kiemelt hangsúlyt kap. Amit pedig a nép egyszerű gyermeke a négy fal között csinál szenteste, vagy szilveszterkor, pillangóhatással lehet másokra. Szóval igen, az ön ünnepi szexuális élete befolyásolhatja mások sorsát!

A potencianövelőket gyártó cégek például imádják a karácsonyi időszakot.

Egy brit online gyógyszertár készített felmérést arról, mennyien vesznek Viagrát és hasonló készítményeket, az igazán meglepő pedig az volt, mikor kiderült, hogy az ünnepek közeledtével jelentősen megnő a kereslet a kék pirulák iránt. Míg 2015-ben havonta átlagosan 657 ilyen receptet váltottak ki a férfiak, addig november végén és decemberben ez a szám 1060-ra ugrott, ez a tendencia pedig 2016-ra is jellemző volt.

Ez egyébként nem csak azért lehet, mert hirtelen megnő azon párok száma, akik újra egymásra szeretnének találni ezekben az érzelmekkel teli hetekben. A kutatók a potenciajavító gyógyszerek iránt megnövekedett érdeklődés ilyenkor inkább azzal magyarázzák, hogy az átlagnál is több stressz éri az embereket, ami a férfiaknál merevedési zavarokat is okozhat.

Ez a vibrátortervező is nagyon várja már a karacsonyt

Sajnos arról nincsenek számszerű adataink, hogy mennyi vibrátor fogy karácsonykor, de ha abból indulunk, hogy mennyi mindent veszünk meg teljesen feleslegesen ebben az időszakban, meglepő lenne, ha pont a vibrátorok iránt ne lenne nagyobb az érdeklődés ünnepek közeledtével. Szóval ez a tökéletes alkalom arra, hogy aki szexjáték gyártással foglalkozik előálljon valami váratlannal, hiszen van rá esély, hogy egyszerre sokan vegyenek a termékéből. Így pedig nem lehet véletlen, hogy egy ausztrál vibrátortervező épp most dobta piacra a hazája inspirálta kollekcióját, ami tartalmaz koalás és Sydney-i Operaház alakú dildót is.

Egy bába viszont ünnepi szexstopért könyörög

Míg egyeseket boldoggá tesz az ön szexuális élete, mások nagyon megszenvedik. Mint például az a londoni bába, aki szeptemberben egyetlen Tweetjével 15 percre világhírű lett. Az asszony ugyanis felhívta a figyelmet arra, hogy mivel az ünnepi hetekben az átlagosnál többet szexelnek a párok, így a szülések száma durván megnő szeptemberben.

Hogy lehet, hogy még csak szeptember ötödike van? Nem bírok ki ebből még 25 napot. Ha ismer bábát, vagy szeret minket, akkor ABBAHAGYJA A KARÁCSONYI SZEXELÉST!

- írta a nő a Twitteren, amire több szakmebelije is helyeslően reagált (és persze rengeteg kiakadt komment érekezett kismamáktól).

2015-ben egyébként Nagy-Britanniában egy komoly felmérés készült arról, hogy melyek a leggyakoribb és legritkább születésnapok. Ez is kimutatta, hogy a szeptembern különösen pörgős időszak a szülészeteken, míg januárban és februárban születik a legkevesebb gyerek. 

Forrás: Metro, Independent, news.com.au