Az év végén szinte mindenki visszatekint egy kicsit az elmúlt 12 hónapra, hogy milyen is volt az, mi történt 365 nap leforgása alatt. Mi is rengeteg témával foglalkoztunk. Tonnányi cikket írtunk Emily Ratajkowskiról, Palvin Barbaráról, Vajna Tímeáról, gálákról, fesztiválokról, szakításokról, terhességekről és még sorolhatnánk. Ezek között voltak olyanok, amik valamiért jobban a szívünkhöz nőttek. Most ezekkel ismerkedhet meg.

Győri Zsófi, a Velvet újságírójának kedvenc cikkei

1.

Kapócs Zsóka és az MLM 

Egyértelműen a legizgalmasabb munka volt az elmúlt évben utánajárni Kapócs Zsóka fogyicsokijának és felfedezni, hogy nem is a csoki a lényeg a sztoriban, hanem az, hogy a színésznő MLM ügynök lett.

2.

Dr. Zoltán Instagramja 

Már önmagában is nagyon érdekes volt nézegetni a képeket és olvasgatni a sztorikat a Hongkongban praktizáló Dr. Zoltán Instáján, mikor pedig sikerült  vele beszélni, akkor kiderült, hogy még a látszatnál is izgalmasabb az élete.

3.

Swingerek

Ez a tiptikus esete annak, mikor van egy érdekes téma és arról baromi jó interjúalanyok beszélnek.

4.

Rosemary Kennedy élete

Az egész sztori nagyon izgalmas volt, ahogy a több napos meló is, ami az utánanézésre és megírásra kellett.

5.

Az “egy órára Budapesttől” sorozat 

Jó buli volt felkeresni ezeket a Budapesthez közeli helyeket és olyan dolgokat megismerni, amikről korábban én se hallottam, mint például a tatai lápvidéket.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Facebook Comments