Egy brit, húsforgalmazó cég kereste a választ arra a kérdésre, hogy a táplálkozás milyen hatással van az emberek szexuális életére és arra a döbbenetes eredményre jutottak, hogy

a húsevők többet szexelnek, mint a vegetáriánusok.

Gourmet Meat Club felmérésében 2000 ember vett részt az Egyesült Királyság minden pontjáról, így derült ki, hogy a húsevők 49 százaléka hetente egyszer vagy akár többször is szeretkezik. Ezzel szemben, a megkérődelejezhető mértékben reprezentatív kutatás szerint, a vegáknak csak 16 százékban ennyire aktív a szexuális életük.

Mindenesetre még mielőtt ettől beindulva eldobná a füstölt tofut és rohanna a henteshez, meg kell jegyezni, hogy a felmérés eredményei között arról már nincs szó, hogy a több szex minősége is jobb lenne. És persze azt sem szabad elfelejteni, hogy még ha valóban van is kapcsolat a szeretkezés gyakorisága és a húsevés között, azért érdemes figyelni a mennyiségekre, hiszen az egészségtelen étrend elhízáshoz vezethet, ami pedig súlyos problémákat - többek között merevedési zavarokat - is okozhat.

Forrás: Indy100

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rossz hír a vegáknak: többet szexelnek azok, akik húst esznek

Érdekes, hogy ezt az eredményt épp egy húsforgalmazó cég hozta nyilvánosságra.

162 · Jan 02, 2018 04:55pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments