Már túl vagyunk a lézeres hüvelyszűkítésen, a herevasaláson és az ánuszfehérítésen is, úgyhogy ideje volt, hogy új intimplasztikai trend üsse fel a fejét.

Az új divat pedig a péniszvilágosítás.

Egy thaiföldi klinika fél éve nyújt falloszfehérítő szolgáltatást és elmondásuk szerint hatalmas sikere van a beavatkozásnak. Az AFP  arról számol be, hogy havonta nagyjából száz férfi keresi fel a rendelőt és kéri, hogy világosítsák ki a bőrt a hímtagján. A fehérítést lézerrel végzik, nagyjából 166 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül és öt alkalmat foglal magába.

Nem véletlen egyébként, hogy pont Thaiföldön lett ekkora sikere ennek a plasztikai beavatkozásnak, több ázsiai országhoz hasonlóan, itt is nagy kultusza van a világos bőrnek. Az országban divatosabbnak és szebbnek tartják a fehérebb bőrszínt a sötét árnyalatoknál, és ez alól a genitáliák sem  képeznek kivételt.

Főleg, hogy manapság már a pornófilmekben is alig lehet természetes színű vaginákat, péniszek és ánuszokat látni.

A felnőttfilmesek is a valószerűtlenül világos nemi szerveket részesítik előnyben, ez pedig nagy szerepet játszik abban, hogy mind a férfiak mind a nők körében hatalmas népszerűségnek örvend a különböző testrészek kivilágosítása.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szintet lépett az intimplasztika, férfiak százai fehéríttetik ki a péniszüket

A kezelés öt alkalomból áll és nagyjából 166 ezer forintnak megfelelő összeget kell fizetni érte.

18 · Jan 05, 2018 11:09am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments