horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Legyen a tesztelőnk: mi adjuk a szexjátékot, önnek csak élveznie kell!

2018.01.06. 21:48

Frissítés: a jelentkezést lezártuk, a tesztelőket hamarosan kisorsoljuk.

Ha bármikor komolyan felmerült önben, hogy milyen lehet valamilyen szexjátékkal feldobni a szeretkezést, vagy az önkielégítést emelni magasabb szintre, akár vibrátorral, akár maszturbátorral vagy egyéb segédeszközzel, akkor jó helyen jár. A vágyaim.hu online szexshop ugyanis most rajtunk keresztül lehetővé teszi, hogy ingyen kipróbálhassa az ön számára legizgatóbb szexjátékot.

12265895 1138823489476087 5930764942066924043 o
Fotó: vágyaim.hu

Mit kell tennie ennek érdekében?

A dolog mérhetetlenül egyszerű. Nézze ki, hogy mivel kényeztetné szívesen magát/partnerét, és osztaná meg róla a tapasztalatait akár névvel, akár név nélkül a Velveten. Ezt követően írjon nekünk egy levelet a szex@index.inda.hu címre arról, hogy melyik játékot választotta, és pár mondatban térjen ki arra, hogy miért teszik önnek, mit vár tőle, és volt-e korábban tapasztalata valamilyen erotikus eszközzel. Addig pedig, míg felvesszük önnel a kapcsolatot és átadjuk a kiválasztott terméket, íme néhány cikkünk különböző szexjátékokról:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Legyen a tesztelőnk: mi adjuk a szexjátékot, önnek csak élveznie kell!

Ha eddig az tartotta vissza a szexjátékoktól, hogy túl drágák, akkor eljött az ön ideje: most a segítségünkkel ingyen kipróbálhatja ezeket.

72 · Jan 06, 2018 09:48pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments