Szinte biztos, hogy mindenkinek voltak gimis szerelmei és ezekre nagyon jól is emlékszik. Egy walesi elit gimnázium igazgatójának azonban feltett szándékában áll megfosztani a diákjait ettől az élménytől. És most nem valami múltban játszódó tiniregény történetét írjuk le, hanem ez maga a valóság 2018-ban. 

A Ruthin School nevű intézmény vezetője, Toby Belfield, egy e-mailben értesítette a beosztottjait arról, hogy betiltja a randizást a suliban. A levelet pedig valaki a The Timesnak juttatta el, így derült ki, hogy az igazgató milyen lépéseket tervez annak érdekében, hogy az iskolájában tanuló tinédzserek ne kerüljenek romantikus kapcsolatba egymással.

Ellenzem a barát/barátnő kapcsolatokat és az ilyesmi befolyásolni fogja, milyen ajánlót írok róluk az egyetemi felvételijükhöz

- írja a levélben, majd azzal folytatja, azoknak a diákoknak, akik inkább a szerelmet választják, nem muszáj az ő iskolájába járniuk, sőt.

Össze fogok állítani egy listát azokról a tanulókról, akiknek pasijuk vagy csajuk van. Ezek a diákok pedig szeptembertől kereshetnek maguknak másik iskolát

- olvasható az e-mailben.

A lap beszámolójából az is kiderül, hogy Belfield már két diákot kirúgott, mert a bentlakásos suliban szexeltek. A férfi a tiltást egyébként azzal indokolja, hogy sokéves pályafutása alatt azt tapasztalta, hogy azok a diákok, akik randizgatnak, nem érnek el olyan jó tanulmányi eredményeket, mint a szingli társaik. Ezt persze a saját megfigyelésein kívül semmivel nem tudja alátámasztani.

Egy informátor azonban arra is felhívta a figyelmet, hogy az igazgatónak nem ez az első hajszameresztő húzása.

Korábban már megtiltotta a diákoknak, hogy ételt rendeljenek és azokkal a gyerekekkel is lekezelően bánik, akik betegség miatt hiányoznak néhány tanóráról.

A forrás szerint azonban a férfi azért vezeti be ezeket az irracionális szabályokat, mert rengetegen szeretnének bekerülni az iskolába, ő pedig minden lehetőséget megragad arra, hogy felszabadítson helyeket az által, hogy kirúg gyerekeket.

Mikor egyébként Belfieldet szembesítették a nyilvánosságra került levél tartalmával, kicsit finomított azon az álláspontján, hogy aki becsajozik/bepasizik az iskolában, azonnal repül. Elmondása szerint a romantikus kapcsolatban levő diákoknak lehetőséget ad arra, hogy felülvizsgálják a helyzetüket és reményei szerint ennek során a gyerekek és szüleik is a tanulást fogják választani a szerelem helyett.

Szóval így megy ez az Egyesült Királyság egyik vezető elit iskolájában, ahol a szülők évi 12 millió forintnak megfelelő összeget fizetnek gyerekeik taníttatásáért.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ebben a walesi elit iskolában randizásért és kajarendelésért is kirúghatják a diákokat

Az intézmény igazgatója nem lett túl népszerű azzal a húzásával, hogy betiltotta a randizást a suliban.

12 · Jan 25, 2018 04:50pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments