Terry Wayne Ward lánya szerint, az apja nagyon büszke lenne rá azért a gyászjelentésért, amit neki írt. Hiszen a férfitől a gyermeke egy olyan szöveggel búcsúzott, ami pár nap alatt világhírűvé tette őt és apját is. Jean Lahm ugyanis annyira vicces nekrológot tett közzé, hogy az internetezők nem győzik osztani a különböző közösségi oldalakon. 

Terry Wayne Ward 71 éves korában, január 23-án menekült meg ebből a halandó birodalomból, maga mögött hagyva 32 üveg majonézt, 17 doboz ízesített tésztát és még sok más random dolgot, ami hasznos lehet egy zombiapokalipszis idején

- kezdi a nekrológot Lahm, majd felsorolja a család tagajit és megemlékezik apja fiatalkoráról:

Terry a Thornridge középiskolában végzett, ahol csak három tanár kérte a korai nyugdíjazását, miután tanította.

Ezt követően pedig kitér arra, hogy milyen dolgok okoztak örömet és bosszúságot a férfinak.

„Nagyon sok dolgot szeretett. Többek között a vadászatot, a horgászatot, a golfot, a búvárkodást, az ABBA-t, a favágást, a lövést, a mentolos cukrot, a hideg sört, az ingyen sört, a történelmi tévécsatornát, a háborús filmeket, megbeszélni, hogy ki csinálja a legjobb pizzát, a Chicago White Sox-ot, a régi Buickokat és mindenek felett a családját.

Utálta az olyan "trendi" kajákat, mint a humusz, amit a családja az ő érdekében bab-mártogatósnak nevezett, amit viszont nagyon szeretett. Nem érdekelték a materiális dolgok és meggyőződése volt, hogy autót nem veszünk újonnan. Soha nem volt mobilja és semmit nem tudott a Kardashianokról.

Terry úgy halt meg, hogy tudta: a Blues Brothers a világ legjobb filmje, a (fiatal) Clint Eastwood a legtökösebb férfi a földön, és a csípős szósz minden ételhez illik

- írja az asszony, aki ezt követően a kórháznak mond köszönetet, ahol az apját ápolták.

A gyászjelentés eredetileg egy temetkezés vállalat honlapján jelent meg, ott talált rá egy újságíró, aki posztolta Facebookra. A bejegyzést hamar többszázan megosztották, a nagy sikerre pedig a nekrológot író nő is reagált:

Köszönöm a megosztásokat. (Az édesapám) a kedvenc székében üldögélve figyeli, mi történik és minden pillanatát imádja.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Halála után lett híres a férfi, akinek a világ legviccesebb gyászjelentését írták

Terry Wayne Wardnak a lánya írt sírva-nevetős olyan nekrológot.

35 · Jan 31, 2018 12:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments