Január első napjaiban tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat, aminek a lényege az volt, hogy önök jelentkezhettek tesztelőnek, a vagyaim.hu online szexshopból választhattak játékot, amit kipróbálhattak, és csak annyit kértünk, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk. Nos, a sorsolás lezárult, a kipróbálás időszaka is véget ért, és megérkeztek a beszámolók, amiket most egy hatrészes sorozatban publikálunk. Ebben a fejezetben Lilen és Zénó álnevű olvasóink levelét tesszük közzé, akik végre válaszolnak arra a kínzó kérdésre, hogy mégis mit csinál egy hanghullámos csiklóizgató, aminek az ára majdnem 40 ezer forint.

„Közel két hete vehettük át a Lelo Sona Cruise hanghullámos csiklóizgatót. A termék csomagolása kifejezetten tetszett, mert ellentétben más eszközökkel a doboz nem próbálta elrejteni a tartalmát, hanem központba helyezi, talán ezzel is mutatva hogy jobb mint mások. A kényelmes, a töltés és a kezelőfelület használata is egyértelmű és egyszerű.”

- kezdődik a beszámoló, majd áttér arra, hogy mit és hogyan is csinálnak a hanghullámok.

„Bekapcsolás után elsőre furcsának néha kifejezetten viccesnek tűnt a dallamos búgó hangja, ami egy sima vibrátorhoz vagy masszírozóhoz képest hangosabb, hiszen ez hanghullámokkal dolgozik. Ezzel a hangossággal, a nyújtott élményért cserébe, gyorsan meg lehet barátkozni. Használata során hamar kiderült, hogy a tudása messze túlszárnyalja a normál csiklóizgatókat, és a termék leírásában dicsért adaptív tempomat, nem véletlen kapott ekkora hangsúlyt.”

A hanghullámok által keltett izgatás leginkább egy kellemes orális kényeztetéshez hasonlítható, ami nem fárad el nem lassít, és az egyre növekvő élvezet közben sem változtat a tökéletes pozíción és tempón. Mióta nálunk van, szinte napi használatban van.

„Az akkumulátora a gyár által megadott értéknél a tapasztalatok alapján sokkal jobban bírja, közel dupla üzemidőt is sikerült produkálnia.”

-írja Zénó, aki azt is hozzáteszi, nemcsak a közös együttléteknél bizonyul hasznosnak a csiklóizgató, de Lilen sokszor egyedül is használja.

Az, hogy a hanghullámok rezgése orgazmust tud okozni, egyébként nem újdonság. Egy zenész például tavaly arról számolt be, hogy megtalálta azt a zenei hangot, amitől a barátnője elélvez.

Ha kíváncsi a többi tesztelő beszámolójára is, itt megtalálja az írásaikat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Olyan, mint az orális kényeztetés, csak nem fárad el, és nem lassít

Olvasóink kipróbálták, hogy mit tud egy hanghullámos csiklóizgató és meg is osztották velünk a tapasztalataikat.

28 · Feb 03, 2018 04:55pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments