Ez a srác indult egy női szépségversenyen és bekerült a döntőbe

2018.02.11. 12:21

A 22 éves modell, Arina Aliyeva nagyon szépen menetelt afelé, hogy őt válasszák meg idén Miss Virtuális Kazahsztánnak. A fiatal nő saját régiójában a legtöbb szavazatot gyűjtötte be és így bekerült a szépségverseny döntőjébe, amit talán meg is nyert volna, ha az eredményhirdetés előtt nem vallja be, hogy valójában férfi.

Arina Aliyeva
Arina Aliyeva
Fotó: Instagram

Igen, a képen látható csinos nő igazából egy Eli Diaghilev nevű férfimodell, aki a hétköznapokban így néz ki:

Eli Diaghilev
Eli Diaghilev
Fotó: Instagram

Diaghilev igazából nem nőimitátor és nem is androgün manöken, fogadásból nevezett a versenyre. Elmondása szerint a barátaival azon vitatkozott, hogy régen tényleg minden jobb volt-e, avagy ő úgy véli, eltűntek az igazán karakteres nők, a természetes szépség és a kisugárzás háttérbe szorult.  Manapság elég csak megnézni a lányok közösségi oldalait, olyan mintha mindenki egyforma lenne. Ugyanaz a smink, póz, haj és ruha, ráadásul ma már bárki pillanatok alatt képes megszerkeszteni a képeit és elérheti ezt az egységes külsőt. Akár egy férfi is simán lehet jónő. Ezt pedig a szépségversenyes kísérlettel be is bizonyította.

Mivel a srác öt éve dolgozik a divatiparban, pontosan tudta, milyen smink, haj és fotó kell ahhoz, hogy sikeres legyen a közösségi médiában. Így megkért egy fodrászt és egy sminkest, hogy segítsenek neki elkészíteni a női alteregóját, Arina Aliyevát.

Eli Diaghilev (2)
Fotó: Instagram

Nem az volt a szándékom, hogy simán megtévesszem az embereket. Arra akartam felhívni a figyelmet, hogy nem mindenkinek kell ugyanazoknak a standardoknak megfelelnie, ha a szépségről van szó. A szépség a természetességből és az egyéniségből fakad. Amit pedig a közvélemény trendinek és gyönyörűnek címkéz, nem mindenkinek áll jól

- nyilatkozta Diaghilev azt követően, hogy bekerült a döntőbe és leleplezte magát.

Egyébként nem ő az első pasi, aki nőknek rendezett szépségversenyen indult. Az orosz Andrej Nagorni tavaly, szintén online nevezett be egy fehérneműs versenyre, amit meg is nyert.

Andrej Nagorni
Andrej Nagorni
Fotó: Twitter

Forrás: BBC, Oddity Central

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a srác indult egy női szépségversenyen és bekerült a döntőbe

Fogadásból nevezett a versenyre, de fontos üzenete is van azzal, hogy ilyen sikert ért el.

44 · Feb 11, 2018 12:21pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments