Január első napjaiban tettük közzé szexjáték-tesztelő felhívásunkat, aminek a lényege az volt, hogy önök jelentkezhettek tesztelőnek, a vagyaim.hu online szexshopból választhattak játékot, amit kipróbálhattak, és csak annyit kértünk, hogy osszák meg a tapasztalataikat velünk. Nos, a sorsolás lezárult, a kipróbálás időszaka is véget ért és megérkeztek a beszámolók, amiket most egy hatrészes sorozatban publikálunk. Ebben a felvonásban Brenda álnevű olvasónk levelét tesszük közzé, aki orgazmus-szűzként arra volt kíváncsi, hogy egy csiklóizgató végre el tudja-e juttatni a csúcsra.

Breanda a levendulaszínű Womanizer Pro csiklóizgatót választotta, és már beszámolója első mondatából kiderül: jól döntött.

Egy vibrátor, ami pontosan azt nyújtja, amit ígér. Garantált orgazmust. Azt, amit soha, szex közben, de még maszturbálás során sem voltam képes elérni

- kezdődik a levél, ami így folytatódik:

„Mikor megtudtam, hogy lehetőségem lesz kipróbálni, ambivalens érzéseim voltak. Egyrészt hihetetlenül izgatottá váltam, másrészt pedig tartottam attól, hogy ha ez a játékszer sem hozza meg a várva várt eredményt, akkor talán végérvényesen lemondhatok arról, hogy valaha is átélem az orgazmus varázsát. Szerencsére azonban nem okozott csalódást és egy hihetetlen, semmihez sem hasonlító érzést ismertem meg.”

Az első „találkozást” követő egy-két napon úgy éreztem magam, mint Charlotte a Szex és New York című sorozatból, amikor rendre lemondta a találkozóit, mert az idejét szívesebben múlatta új vibrátorával, mint a barátaival. A napi négyszeri használat sem volt ritka és mindannyiszor elégedetten helyeztem vissza a bársonytáskájába. 

„Az előző vibrátoraimmal egy lapon sem említhető, finom kidolgozású, elegáns eszköz, és halk, nem vágyölő a hangja a párom számára sem, igazi prémium termék. Határozottan megéri az árát.” (59.990 Ft - a szerk.)

Brenda a kéthetes tesztidőszak alatt arra is felfigyelt, hogy a párjával is jobban kívánja a szexet, ám arra is rájött, hogy elég hamar hozzászokott a szexjátékhoz, annyira, hogy bár az első napokban 2-3 perc alatt elélvezett tőle, később ez hosszabb időt vett igénybe. Ezt persze abszolút nem bánja, ahogy írja: „így tovább tart a kényeztetés”.

És persze fontos az is, hogy az ő estében nemcsak testi élvezetről van szó, hanem a rég várt felszabadulást is meghozta neki. 

A segítségével sikerült megszabadulnom a szorongástól, attól a borzasztó érzéstől, hogy valami baj van velem, mert képtelen vagyok az orgazmusra. Nos, többé már nem.

Ha kíváncsi a többi tesztelő beszámolójára is, itt megtalálja az írásaikat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Többé már nem érzem úgy, hogy képtelen vagyok az orgazmusra

Olvasónk azt hitte, hogy soha nem fogja megtapasztalni a gyönyört. De aztán kipróbált egy szexjátékot, ami az ő esetében az éltét változtatta meg.

14 · Feb 11, 2018 05:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments