Egy magát rejtélyesen csak Edward néven emlegető úriember azt állítja, hogy elfoglalt időutazó, aki legutóbb épp 5000-ből jött vissza a jelenbe. Ha esetleg nem hinne neki, csak szólunk, hogy bizonyítéka is van rá, jelesül egy FÉNYKÉP, amely az akkori Los Angelest ábrázolja. Ezek után nyilván senkinek sincs oka kételkedni, úgyhogy mostantól tényként is kezeljük a történetét. 

Nem tudjuk, mi lesz, ha ez az amerikai kormány tudtára jut, mindenesetre Edward bátor, és elárulta, hogy még 2004-ben, egy titkos kísérlet részeként engedélyezték neki, hogy utazzon az időben. Az arcát éppen ezért takarták ki (nem, nem így néz ki a valóságban), mert ha kiderül, hogy beszélt, még baja lehet belőle. Szóval, Edward 2004-ben már hat éve élt az Egyesült Államokban, és abban a laboratóriumban dolgozott, ahonnan végül elküldték őt a jövőbe. 

Az ApexTV készített vele interjút, amelyet a LadBible és a Sun is közzétett. Ebben az időutazó úr elmondja, hogy a története lebilincselő, és majd mindenki meglepődik, aki hallja. Erre a fordulatra aligha számíthatunk, elvégre lassan szinte mindennapos, hogy emberek térjenek vissza a jövőből, legutóbb például múlt héten került elő egy férfi, aki szintén fényképpel bizonygatta, hogy 2030-ban járt, sőt, őt még hazugságvizsgálatnak is alávetették, amely egyértelműen alátámasztotta az igazát.

De most térjünk vissza Edwardhoz, aki azt állítja, hogy a 2004-es Los Angelesből egyenesen 5000-be repült, ahol mindent víz borított. 

Hihetetlen volt. Egy hatalmas, fából készült emelvényen álltam. De nemcsak én, hanem a házak, az épületek, a járművek is, amelyek mind fából készültek. Aztán egyszer csak rádöbbentem, hogy ez bizony Los Angeles, csak a víz alatt. 

Edward rövid tépelődés után ott, 5000-ben arra jutott, hogy az egész várost elárasztotta a víz, az emberek pedig azon élnek. Szerencsére összefutott egy helyi lakossal, aki elárulta neki, hogy miként kezdődött a poszt-apokaliptikus árvíz, amelynek így ő is a részese lett. Kérdésére meglepő választ kapott. 

Mindenről a globális felmelegedés tehet. A Föld bolygó mindkét pólusán olvadni kezdett a jég, ami azt eredményezte, hogy az egész világ víz alá került. Az özönvizet viszont elsősorban az okozta, hogy túl nagy mennyiségű szén-dioxid került a légkörbe, amely lépésről lépésre elpusztította a bolygó természetes védőburkát. 

Ezek után már biztos önt sem mardossák az időutazással kapcsolatos kételyek, ahogy minket sem. Mindenesetre, ha önnel is előfordult már hasonló, kérjük, ne tartsa magában, és ossza meg velünk! Köszönjük. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Semmi extra, csak ez a férfi visszajött az 5000-es évekből

Tökre nem kamu, van róla fénykép is meg minden!

129 · Feb 19, 2018 04:44pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments