shutterstock 626408771

Kétségbe esve hívott segítséget, mert azt hitte, hogy lángokban áll a környék, de kiderült, hogy csak süt a nap

2018.03.16. 12:57

A 911 segélyhívó operátorai megosztották a leghülyébb történeteiket, amik miatt felhívták őket. Nem ritka, hogy valaki mocsár részegen felhívja a helyi rendőrséget, hogy pizzát, sört vagy cigit hozasson házhoz, de vannak ennél cifrább történetek is.

Az egyik diszpécser elmondása szerint volt egyszer egy idős hölgy, aki azzal hívta fel a 911-et, hogy két, kék ruhás fickó próbál betörni a házába, hogy megerőszakolják őt. Azonnal kiküldtek a helyszínre hat rendőrt, amikor kiderült, hogy a gázszolgáltató emberei próbáltak bejutni a házba, hogy leolvassák a gázórát.

shutterstock 757238560

A következő történet egy férfival esett meg. Elöljáróban annyit érdemes tudni az illetőről, hogy általában esti műszakban szokott dolgozni. A történet szempontjából ez nagyon fontos részlet. Szóval ez a fickó kicsit tovább dolgozott, mint szokott. Hajnali 2 óra helyett, kicsit később ért haza. Mikor már otthon volt, felhívta a 911-et és bejelentett egy tűzesetet. A diszpécser nem gyanakodott. A férfi pontosan elmagyarázta, hogy hol is lakik, merre van a tűz, aztán kezdett kicsit pánikba esni.

Úristen! Ez egyre csak terjed! Már az egész domb teteje lángokban áll!

A vonal túlsó végén próbálták megnyugtatni az illetőt, de hiába.

Hát senki sem látja rajtam kívül?! Még az égbolt is lángol!!! Ez hatalmas! Szent Isten!... Jaj... várjunk.

Itt esett le a betelefonálónak, hogy a felkelő Napra akarta kihívni a tűzoltókat. Sűrű bocsánatkérések közepette búcsúzott a 911-es diszpécsertől, aki így törölte is a bejelentést.

Egy másik életveszélyes eset.

Minden előzmény nélkül, íme a következő párbeszéd.

Hívó: Egy szarvas most úszott keresztül a házam mögötti folyón.

911: Igen, és?

Hívó: Hát csak aggódok, nehogy megfázzon szegény.

911: Nos, nem tudunk mit tenni az ügy érdekében, hogy a szarvas ne fázzon meg. A jószág elfutott miután átúszott a folyón?

Hívó: Igen.

911: Hölgyem, ez egy vadon élő állat, biztosan nem lesz semmi baja.

Hívó: Akkor oké.

Egyszer egy fiatal nő azzal hívta fel a 911-et olyan hajnali 2 óra magasságában, hogy bekékült a lába. Kiderült, hogy egy vadonat új, kék farmerben ment aznap bulizni, az fogta meg a bőrét.

Volt egy középiskolás lány, aki hisztérikus állapotban tárcsázta a segélyhívót, majd tájékoztatta a diszpécsert az esetről, hogy

EGY MÓKUS VAN A VILLANYPÓZNA TETEJÉN, ÉS NEM AKAR LEJÖNNI.

Nagyjából ehhez hasonló eset volt, amikor egy hobbigrillező férfi tudakozónak hitte a 911-et, amikor azt akarta megtudni a vonal túlsó végén lévő operátortól, hogy hány óráig kell a marhaszegyet füstölni.

(Bored Panda)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kétségbe esve hívott segítséget, mert azt hitte, hogy lángokban áll a környék, de kiderült, hogy csak süt a nap

- Milyen vészhelyzetet szeretne bejelenteni? - Az a vészhelyzet, hogy nem tudom, hogy hány óráig kell füstölni a marhaszegyet.

7 · Mar 16, 2018 12:57pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments