Mielőtt részletesebben bemutatjuk Yang Dant, a kínai időjóst, először arra kérjük, hogy próbálja megtippelni, az itt következő két fotó közül, melyik készült a napokban és melyik 1996-ban! A képpár alatt természetesen eláruljuk a helyes választ és azt is, hogy hány éves volt az asszony a korábbi fotón és mennyi idős most.

Melyik kép készült régebben?

Nos, ha a kék ruhásat jelölte meg, akkor igaza volt, a fotó a kilencvenes évek közepén készült a 22 éves Yang Danról, aki akkor kezdett el dolgozni az egyik kínai csatornánál időjárás-jelentőként. Mivel pedig pont 22 esztendő telt a két kép között, már kitalálhatta, hogy a másik, 2018-ban készült fotón, az asszony 44 éves.

Dan képtelensége az öregedésre teljes ámulatba ejti a tévénézőket, a közösségi médiában gyakran téma, hogy míg a felhasználók érzik és látják magukon az idő múlását, addig a meteorológus nő, több mint két évtizede a szemük láttára nem változott semmit. Ez pedig az időjós csatorájának munkatársait is megihlette, így nőnapra készítettek róla egy videót, amiben bemutatják mennyit nem változott 22 év alatt, ehhez pedig minden náluk eltelöltött évéből beraktak egy fotót.

Bár a videó megjelenése óta még nagyobb az érdeklődés a meteorológus irát mint korábban, egyelőre nem adott magyarázatot arra, hogyan marad ennyire fiatal. Ezért az internetezők maguk próbálnak rájönni a titkára, ami az egyik felhasználó szerint az lehet, hogy egyetlen napon vették fel az összes időjárás-jelentését és azóta is azokat sugározzák.

Ezt a megoldást az összeesküvés-elmélet kedvelők biztos imádnák, mindenesetre ne feledkezzünk meg arról, hogy nem Dan az egyetlen kortalan ember a világon. A celebek között is sokan vannak, akik képtelenek az öregedésre, itt például egy egész kívzben tesztelheti, hogy az ő esetükben ki tudja-e találni, melyik fotó készült róluk régebben.

Forrás: Daily Mail

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kitalálja, melyik kép készült 2018-ban és melyik 22 évvel ezelőtt erről az időjós nőről?

Bemutatjuk a kínai meteorológust, aki látszólag 1996 óta egyetlen napot se öregedett.

29 · Mar 16, 2018 10:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments