Az utóbbi hetekben a választási kampányidőszakot Kelemen Annának sikerült egy kicsit jobban felpörgetnie itthon, mikor először bejelentette, hogy indul a választásokon, aztán együttzuhanyzást ígért a szavazatokért, majd egyik pillanatról a másikra inkább kiszállt a versenyből. És bár lehet, hogy ezt sokan értetlenül figyelték, az olasz modell, Paola Saulino, biztos értené, hiszen hasonlóan viszonyul a politikához mint a magyar celeb. Bár ő még bevállalósabb.

A nő először 2016-ban került be a lapokba, mikor egy olasz népszavazáson orális szexet ígért azoknak, akik nemmel szavaznak. Végül a nemek nyertek is, Saulino pedig, elmondása szerint, ezt követően 700 férfit valóban kielégített a szájával (egyébként összesen 19 millióan szavaztak hozzá hasonlóan). Most viszont még nagyobb lendülettel akar visszatérni a politikába, ami különösen azért érdekes, mert a két héttel ezelőtti olaszországi választások utáni napon jelentette csak be, hogy beszáll a versenybe.

A brit Metro híradása szerint - Kelemen Annához hasonlóan - Saulino sem döntötte még el, hogy melyik párt színeiben kíván politizálni, de szerencsére most elég ideje lesz ezt jól megfontolni. Annyi azért kiderült, hogy a korábbi miniszterelnökkel, Silvio Berlusconival, szimpatizál.

Ahhoz pedig, hogy most eldöntötte, politikusnak áll, annak is köze lehet, hogy a választások előtt az Instagram felfüggesztette a fiókját, emögött pedig a modell egyértelműen politikai támadást sejt. Saulino szerint ugyanis ismeretlenek jelentették az oldalát, mert a közösségi médián keresztül képes lett volna befolyásolni a választások kimenetelét.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Politikai pályára készül a modell, aki orális szexet ígért a hozzá hasonlóan szavazóknak

Némi hasonlóságot vélünk felfedezni az olasz nő és Kelemen Anna politikai kommunikációjában.

7 · Mar 16, 2018 09:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments