A Cinderella Escorts nevű cég olyan fiatal lányok érdekében jött létre, akik nem szerelemből, hanem kizárólag baromi sok pénzért hajlandók odaadni a szüzességüket bárkinek is. A vállalat kiválóan működik, lévén, iszonyú nagy a kereslet az ilyen lányokra (illetve a szüzességükre), úgyhogy az alábbi történet főszereplője, bizonyos Jasmine sem véletlenül jelentkezett hozzájuk alanynak.

A 26 éves brit diáklány csodálatos élménynek értékeli, hogy egy ilyen komoly cégen keresztül hirdethette magát, ahol még azt is megtehette, hogy 1 millió dollárra taksálja önnön szüzességét. De persze az igazi terv az volt, hogy végül annak a férfinak adja, aki a legtöbb pénzt ajánlja érte. Ha most a szívéhez kap, hogy 1 millió dollárnál többet azért biztos senki nem fizetne egy szüzességért, ne aggódjon, a több hónapokig tartó aukció végül pozitív végkifejlettel zárult. 

JASMINE SZÜZESSÉGE UGYANIS 1,4 MILLIÓ DOLLÁRÉRT, VAGYIS ÚGY 356 MILLIÓ FORINTÉRT KELT EL. 

Sokan versengtek a kegyeiért (ilyet Magyarországon is ismerünk), de a jelentkezők számát végül háromra szűkítette. Ők kapták meg azt a nagyszerű, soha vissza nem térő lehetőséget, hogy együtt vacsorázhattak a lánnyal, aki a személyes találkozó után döntötte el, ki legyen a befutó. 

Végül egy ismert, Los Angelesben élő hollywoodi színészre esett a választása, aki ezzel egy müncheni üzletembert (állítólag ő túl öreg volt Jasmine-hoz) és a Manchester United egyik labdarúgóját utasította maga mögé a végtelen sármjával, celeb mivoltával és az elképesztően vastag pénztárcájával. Szuper! Persze valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, hogy ki ez a nagyvonalú színész úriember, de Jasmin boldog, és lássuk be, ez a legfontosabb. 

Remélem, sok lány követi majd a példámat, és nem olyannal fekszenek majd le életükben először, aki egyszer úgyis szakítana velük. 

Megdönthetetlen érvelés.