Ez volt a legfurcsább dolog, amit valaha volt szerencsétlenségem látni

– mondta Steven Gayton a brit Metro nevű lapnak, miután levideózott egy fiatal pasit, aki egy golfpályán szexelt. A kilences lyukkal. Miközben a lukhoz tartozó zászlóval is kényeztette magát. A férfi elmondása szerint az egészben nemcsak az volt rendkívül zavarba ejtő, hogy ilyen furcsa aktus közben kapott rajta valakit, hanem az is, hogy a szexelő úr az akció közben önmagát is filmezte.

Egyedül volt és láthatóan az igalom miatt csinálta, miközben videózta magát

– magyarázta tovább Gayton a lapnak, aki azt is hozzátette, a golfpályán nem volt más, csak a kanos idegen és ő a barátaival. Gayton szerint egyébként a férfi észrevette őket és azt is, hogy filmezik, de ez láthatólag egyáltalán nem érdekelte, zavartalanul befejezte, amit elkezdett, majd dolga végeztével felállt, felhúzta a nadrágját és távozott. 

Gayton persze nem tartotta meg a bizarr felvételt magának, hanem kiposztolta a Facebookra, a videó pedig pár óra több százezer emberhez jutott el. Bár a közösségi oldalról azóta eltüntették a felvételt, a YouTube nem hagyta, hogy feledésbe merüljön, úgyhogy ha kíváncsi rá, itt láthatja:

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Semmiség, csak ez a férfi meghágott egy lyukat a golfpályán

Az esetet persze más golfozók videóra is vették. Elég bizarr látvány.

34 · Apr 15, 2018 01:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments