Tia Freemannek lesz mit mesélnie a fiának, amikor a gyerek majd megkérdezi, hogyan jött világra. A kisfiút ugyanis az anyja teljesen egyedül, egy hotelszobában szülte meg és a vajúdás során az egyetlen segítsége az internet volt. A nem mindennapi sztoriját pedig ezek után természetesen a Twitteren osztotta meg a világgal.

Freeman is egyike azoknak, akik sokáig nem is vették észre, hogy terhesek (az ilyen esetekről a TLC egy egész sorozatot forgatotta). A nő már a hatodik hónapban járt, mikor kiderült számára, hogy várandós, és mint a története mutatja, nem különösebben tartotta számon, hogy mikor ér véget ez az állapot. Elmondása szerint amikor Amerikából Törökországba utazott, már a repülőn érezte, hogy valami nem stimmel a hasával, de akkor még azt hitte, hogy simán csak ételmérgezést kapott a gépen evett kajától. Ám mikor már a csomagját vette át, rájött, hogy nem erről van szó, hanem beindult nála a szülés.

Nem telesen világos, hogy ebben a helyzetben miért nem kért segítséget a reptér dolgozóitól, mindenesetre inkább úgy döntött, hogy elmegy a hoteljébe és megszüli ott  a gyereket. Mikor megérkezett a szállodába azonnal a YouTube-ot hívta segítségül, ahol olyan videókat keresett, amik elmagyarázzák, hogyan szülje meg egyedül a gyerekét. Így pedig engedett egy kád vizet, beleült és a beszámolója szerint öt-hat tolás után ki is jött a kisfia.

Ezt követően el kellett vágnia a köldökzsinórt. Ebben a helyzetben a Google volt a legjobb barátja, ahol utánanézett, hogy lehet ezt házilag a legbiztonságosabb módon elvégezni. Sterilizált cipőfűzőkkel szorította el, majd elvágta.

Majd pedig mint aki jól végezte dolgát, megetette a gyereket és lefeküdt aludni. Másnap reggel visszament a reptérre, hogy az újszülöttel hazautazzon, ám ott már problémákba ütközött, hiszen el kellett magyaráznia, hogy történhetett, hogy egyedül érkezett, de egy csecsemővel kíván hazamenni.

Miután sikerült elmagyaráznia a történetét, a repülőtér dolgozói felvették a kapcsolatot az követséggel, ahol aztán a friss anya igényelhetett útlevelet és anyakönyvi kivonatot a gyermeke számára. És természetesen kórházba is vitték – majdnem 24 órával a szülés után –, ahol az orvosok megállapították, hogy ő és a gyerek is egészségesek. Ezt követően végül még két hetet töltött Törökországban, hogy aztán a családja legnagyobb meglepetésére újszülött fiával utazzon haza.

Forrás: The Independent

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A YouTube és a Google segítségével, egyedül szülte meg a gyerekét egy nő

Ráadásul az amerikai nő az egészet egészet egy törökországi hotelszobában bonyolította le. Nem is tudta, hogy terhes.

0 · Apr 30, 2018 08:40am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments