A Nagy-Britanniában élő Karin és Jay Stone kisebb sokkot kaptak, mikor egy rövid, ám annál dühösebb levelük érkezett a szomszédaiktól, ami arról szólt, hogy a mellettük lakóknak elegük van abból, hogy a házaspár a saját otthonában meztelenkedik.

Megtennétek, hogy behúzzátok a függönyötöket, mikor felöltöztök vagy levetkőztök? Elegünk van abból, hogy a nagy seggeteket, nagy melleteket és a kis pöcsötöket kell látnunk. Ha nem teszitek meg, akkor feljelentünk titeket szeméremsértésért

- olvasható a levélben, ami annyira megdöbbentette a Stone házaspárt, hogy azonnal posztolták is a közösségi médiában.

És persze válaszoltak is, hasonlóan egy füzetből kitépett papírlapon, amire azt írták: „ne nézz be az ablakunkon, te leskelődő!

A cetliháború egyelőre itt tart, mindenesetre a Stone házaspárnak meghozta a 15 perc hírnevet a dolog és már több angol lapnak is nyilatkoztak az esettel kapcsolatban. Így például elmondták, hogy nem értik, mitől borultak ki ennyire a szomszédaik, hiszen se nem tolják az arcukba a meztelenséget, se nem pucérkodnak többet otthon, mint bárki más. De az is rejtély számukra, hogy miért egy ilyen stílusú levélből értesültek arról, hogy az öltözködési rutinjukkal zavarnak másokat.

Az egész egy kicsit ijesztő, olyan mintha valaki állandóan minket lesne. Meg túlzás is. Ha átkopogtak volna hozzánk, hogy van egy ilyen problémájuk, akkor leülhettünk és megbeszélhettük volna, és így rendben lenne a dolog

- magyarázta az asszony a brit Metronak, ám azt is hozzátette, hogy azért a vicces oldalát is megtalálták már az estenek. Állítása szerint a DJ-ként dolgozó férjével azon nevetnek a legtöbbet, hogy a levélben mennyire kiemelik, hogy a férfinek kicsi a pénisze.

A férjem azt mondja, szerinte az a legviccesebb, hogy ezentúl nem mindt DJ fogják ismerni, hanem mint 'azt a kis pöcsű fickót'.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Csak otthon, a négy fal között meztelenkedtek, de így is kiakasztották a szomszédokat

Karin és Jay Stone olyan kemény levelet kaptak a szomszédjaiktól, hogy nem tudták eldönteni sírjanak vagy nevessenek-e rajta.

13 · May 09, 2018 03:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments