Besokallt a dugótól, inkább kiszállt a kocsijából és lefeküdt az aszfaltra napozni

2018.05.12. 11:30

Szinte mindenkivel előfordult már, hogy autóval beragadt egy dugóba és úgy érezte, örökre ott marad a kocsisorban és soha nem fog eljutni az úti céljához. Jobb esetben azért párcentis haladások enyhítik ezt a rossz érzést, de például, mikor váratlan baleset történik az úton, akkor tényleg bekövetkezhet az, hogy ember hosszú időn keresztül egy helyben áll. Ez eléggé idegőrlő, ám mint a brit Lily Willetts esete is bizonyítja, egy kis kreativitással még az ilyen helyzetet is szórakoztatóvá lehet tenni.

A lány a barátjával a tengerpartra tartott, mikor az autópályán felborult és kigyulladt egy teherautó, több órára megbénítva a forgalmat. Így Willettsék több ezer másik autóssal arra kényszerültek, hogy a kocsiban várakozzanak és aszalódjanak, hiszen az eset pont egy különösen meleg napon történt. 

A fiatal nő azonban ahelyett, hogy kétségbeesett volna, inkább kihasználta a helyzetet, fogta a pokrócát, kiszállt a kocsiból és kifeküdt az aszfaltra napozni.

Olyan szép idő volt, hogy azt gondoltam, másoknak is eszébe jutott kiszállni és napozni. De aztán abból ítélve, mennyi reakció jött a fotómra a közösségi médiában, talán mégsem voltunk olyan sokan. Soha nem csináltam még ilyet, de ebben a helyzetben megtettem, amit meg kellett tennem.

Nagyjából húsz percet napoztam, aztán azt hallottunk, hogy lassan el tudnunk indulni, úgyhogy visszaszálltam az autóba. Egyébként nagyon szépen lebarnultam. Biztos, hogy ha újra beragadok egy ilyen dugóba, akkor is ezt fogom csinálni, de sokkal több képet fogok készíteni róla

- mondta Willetts a The Sunnak.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Besokallt a dugótól, inkább kiszállt a kocsijából és lefeküdt az aszfaltra napozni

Így kell hasznosan eltölteni az időt várakozás közben.

6 · May 12, 2018 11:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments
15%
4490 Ft
3817 Ft
15%
7999 Ft
6800 Ft