Ha minden a tervek szerint halad, 2018 június másodikán akkora orgia lesz a Las Vegas-i Erotikatörténeti Múzeuban, amilyenre még soha nem volt példa. Az eseményt a Menage Life nevű, kifejezetten szexuális rendezvényekre szakosodott cég rendezi, elmondásuk szerint pedig több mint 1000 ember jelzett már vissza rá. Ez pedig kétszer annyi ember, mint amennyi az eddigi legnagyobb orgián részt vett - írja a Men's Health.

2006-ban Japánban került sor arra a csoportos szexre, amelyben 500-an elégültek ki, ezt akarják most Amerikában túlszárnyalni. A szervezők ígérete szerint az egész olyan lesz, mint egy nagy, erotikus álarcosbál, hiszen mindenkinek adnak maszkot, de ha valaki saját álarcot vagy jelmezt szeretne használni, az is megengedett. Ezen felül a résztvevőket óvszerrel, síkosítóval, kézfertőtlenítővel és törülközővel is ellátják majd, a helyszínen pedig kényelmes bútorokkal és jól láthatóan megjelölt kukákkal várjak őket.

És ha már helyszín: nem olyan könnyű a világ legnagyobb orgiájának otthon adó helyet találni. A rendezvényesek először egy hotellel szerződtek le, ám mikor ott kiderült, hogy milyen bulira készülnek, a szállodások visszamondták a foglalásukat, arra hivatkozva, hogy az esemény jellege nem összeegyeztethető az intézmény normáival. Ennek ellenére nem kellett lefújni az orgiát, mivel az Erotikatörténeti Múzeum befogadta az rendezvényt. Ezzel pedig mindkét fél jól jár, hiszen a múzeumnak dolgozó kutatók hasznos megfigyeléseket tehetnek az aktus során. Reményeik szerint ez majd segíteni fog abban, hogy megértsék a csoportszex működését és evolúcióját.

Ám még ha valóban több mint 500 ember részt is vesz a szexben, ez nem fog bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe. A szervezet szóvivője ugyanis elmondta, az orgiázás nem egy olyan teljesítmény, amit figyelnek és elismernek.