Belegondolt már abba, hogy megvan a helyes módja egy Kit Kat elfogyasztásának? Talán ez nem jutott még eszébe, főleg azért, mert azt se merült fel soha önben, hogy egyszer így harapjon bele a csokiba, mint ez a srác:

A netezők szerint ezzel csokoládéfogyasztási móddal a fotót posztoló lány pasija szentségtörést követett el, a legtöbben egyenesen azt kommentelték a képhez, hogy ez a jel arra, hogy szakítani kell a sráccal. Mások kekeckedve arról érdeklődtek, hogy más ételt is furán eszik-e fiú, mondjuk egy banánba is oldalról harap-e bele? (Erről egyébként II. Erzsébet is tudna mesélni).

Bár a srác mentségére legyen mondva, hogy a bejegyzés szerint életében akkor evett először Kit Katot, ez a Twitterezők zömét nem hatott meg. Ám mégis volt, aki saját coming outra használta fel a posztot. Például az anya, aki ezen felbuzdulva megmutatta, hogy - ez most durva lesz! - a lánya nem szedi szét az összeragadt gumicukrot, hanem ha egyben van, akkor egyben meg is eszi!

De persze azon szörnyülködni viccesen, hogy ki mit és hogy eszik, nem új keletű dolog. Larry David a Seinfeldben például már 1994-ben feltalálta ezt, mikor az egyik epizód középpontjába a késsel-villával Sinckers fogyasztást állította.

Ön mit gondol erről az ügyről? Bűn máshogy enni a csokit, mint az elsőre logikus lenne?

Forrás: Indy100