Itt az idő, hogy végleg, örökre elengedjük a Jóbarátokat

2018.06.07. 10:57

Lehet, hogy kissé hihetetlen, lehet, hogy nem, de még mindig napirendi téma az 1994-ben indult, majd 2004-ben véget ért, tehát lassan 15 éve befejeződött sorozat. Az, hogy lesz a folytatása vagy bármi kis reunion szerű akármilye a Jóbarátoknak legalább annyira foglalkoztatja az embereket, mint az, hogy lesz-e Szex és New York 3. Ha a szereplők közül valaki megszólal tévében, újságban, rádióban, bárhol, akkor előkerül a kérdés, hogy mikor lesz a nagy visszatérés.

Erre a kérdésre már mindenki elmondta a maga verzióját. Van, aki alapból nem akarja feltámasztani a sorozatot, van, aki szerint ennek inkább a színészek időbeosztásának összeegyeztethetetlensége a legnagyobb akadálya, és így tovább. Eddig talán csak a sorozat egyik kitalálója nem szólalt meg az ügyben, de most ez is megtörtént.

David Crame elég röviden és tömören rázta le magáról a kérdéseket. Lesz folytatása a Jóbarátoknak?

"Soha. Ki van zárva. Annak a sorozatnak vége."

Azt azért elárulta, hogy szerinte így a legjobb. Lehet, hogy a rajongók megerősítést akarnak arról, hogy Ross és Rachel tényleg együtt vannak, de Crame szerint pont ezért nem kellene többet tudni erről a sztoriról, mert...

"így volt meg a happy ending."

 Végül szó volt valami testvérsorozatról, ami Ross és Rachel gyerekeiről szólt volna, de az se fog megvalósulni, szóval itt az idő elengedni a Jóbarátok kezét.

(Perez Hilton)