Teljesen odavannak az instagramozók, és persze a divatvilág is, a tibeti modellért, Tsunaináért. A fiatal nő főleg annak a köszönheti a népszerűségét, hogy ő is egyike azoknak a manökeneknek, akik nem felelnek meg a klasszikus szépségideálnakTsunainát például nagyon karakteres vonásai és apró, ám mégis dús ajka teszi különlegessé. És persze az, hogy ezeknek az adottságoknak köszönhetően sokan az Avatar női főszereplőjéhez, Neytirihez, hasonlítják.

Íme a modell:

warm inside and outside

@ tsunaina által megosztott bejegyzés,

Ő pedig az említett karakter David Cameron 2009-es filmjéből:

Ne aggódjon, mutatunk még pár fotót Tsunaináról.

feeling uncertain feeling happy feeling hope

@ tsunaina által megosztott bejegyzés,

A lány bár Tibetben született, ma már Londonban él, itt is fedezték fel. Egy ügynök az utcán látta meg és annyira megtetszett neki, hogy a fiatal nő ennyire hasonlít a filmbeli karakterre, hogy le is szólította és munkát ajánlott neki. Azóta pedig a lány már szerepelt a Harper's Bazaar és az Elle címlapján, többször kifutózott a Londoni divathéten és modellkedett a Christian Diornak is.

i feel like very loud irregular drums

@ tsunaina által megosztott bejegyzés,

De nemcsak a divatvilág rajong a különleges szépségéért, hanem az netezők is. Az Instagramon 201 ezer követője van, annak ellenére, hogy más modellekkel szemben, nem posztolgat folyamatosan. Összesen 78 képet töltött fel tavaly májusi regisztrációja óta és ezeknek is csak elenyésző részén szerepel. Mikor azonban mégis magáról posztol, akkor nem ritka, hogy ilyen és ehhez hasonló kommenteket kap:

Az a Avatar a kedvenc filmem és mivel te annyira hasonlítasz a főszereplőre, te vagy a kedvenc emberem a világon

Tényleg, szinte nincsen olyan képe, ami alatt néhány meg ne jegyeznék a hasonlóságot és ki ne emelnék, mennyire egyedi módon gyönyörű. De ön egyetért ezzel? Szavazzon a fotó alatt!

önnek hogy tetszik Tsunainá szokatlan szépsége?