Az ausztrál ékszertervező, Colin Burn, 15 évet áldozott az életéből arra, hogy elkészítse a világ legdrágább szexjátékát. A fáradozása pedig mostanra meghozta a gyümölcsét, végre megvásárolható a Pearl Royal fantázianevű vibrátor, potom 350 millió forintnak megfelelő összegért.

És, hogy mi kerül ennyibe ezen a tagadhatatlanul impozáns szexjátékon? Pédául a több mint kétezer gyémánt, ami a külső platinaborításán van. Persze a drágakövek sem a legegyszerűbb gyémántok Vajna Tímea szakboltjából, hanem egyenesen orosz kereskedőktől származnak és van köztük nagyon ritka rózsaszín és kék is. Az eszköz egyébként nagyjából fél kilót nyom és a tetején látható kereszttel kell bekapcsolni. Ezt le is lehet venni és ékszerként is hordhatja a vibrátor tulajdonosa.

Apropó tulajdonos, Burn elmondása szerint már vannak érdeklődők a dildóra, több orosz ékszerész megkereste, és a hip hop közösségből is vannak, akik megvásárolnák. Sajnos azt azonban nem mondta meg, hogy ezen mondjuk Kanye Westet kell-e érteni.

Burnnek egyébként nem ez az első luxus-szexjátéka, korábban készített már vibrátort sárga és fehér aranyból és szado-mazo kedvelőknek emberi hajból csinált ostort. Így pedig tudja, mi kell ahhoz, hogy az ilyen anyagokból is használható eszközöket készítsen. Ez a tapasztalat pedig különösen fontos a Pearl Royal esetében, a megalkotó ugyanis a New York Postnak elárulta, az eredteti gyémántvibrátor még teljesen érintetlen, az elkészítése során más prototípusokat teszteltetett, de pánikra semmi ok, azok is remekül szerepeltek. A fotón látható darab azonban még egy széfben várja a gazdáját.

És bár azt hihetnénk, hogy az ékszerész célja a vibrátorral a meggazdagodás, ő ennél sokkal szofisztikáltabb magyarázatot adott arra, hogy miért érezte fontosnak elkészíteni a millió dolláros dildót:

Az inspirált, hogy valami olyat alkossak, ami megmutatja, mennyire tartják értékesnek az emberek a szexet. Az emberek rengeteget pénzt kiadnak Maseratikra és hasonló dolgokra, de vajon ezért is fizetnének ennyit?

Ennek a megválaszolása még a jövő zenéje, mindenesetre, ha kíváncsi arra, hogy milyenek a hétköznapi emberek számára is elérhető szexjátékok, akkor ezt a cikksorozatunkat ajánljuk figyelmébe!