Ha valami nem stimmel a szexuális életével, és még szeretne pár kísérletet tenni a javítására mielőtt szakemberhez fordulna, akkor itt van egy dolog, amit kipróbálhat: szexeljen a legmegfelelőbb időpontban! És, hogy mikor van ez? Egy hormonkutató szerint 

délután 3-kor.

A szakember, Alisa Vitti, azzal magyarázza ezt furcsa időpontot, hogy ilyenkor a legmagasabb a férfiak szervezetében az ösztrogénszint és ettől „érzelmileg jobban jelen tudnak lenni”, ami mindkét fél számára jobb szexszel kecsegtet. Ám akkor sincs pánik, hogyha önnek és a partnerének nem megfelelő ez az időpont – mert mondjuk, mint a legtöbb ember, ilyenkor dolgoznak –, hiszen a hormonkutató szerint egészen késő délutánig kitart a pasiknál ez a megemelkedett ösztrogénszint. 

Sőt, Vittinek egy extra tippje is van nők számára, hogy még megfelelőbb időben szexeljenek. Kutatásai arra engedik ugyanis következtetni, hogy az ovulációt követő tizedik nap környékén kívánják és élvezik leginkább az együttléteket a nők.

Ezzel az új tudással pedig máris kiegészítheti a már eddig is hosszú listát arról, hogy mi mindent tegyen meg  – a tudomány szerint – annak érdekében, hogy jókat szexeljen. Hiszen már tudjuk, hogy a legkielégítőbb ha hotelben csináljuk, lehetőleg zokniban, és az után, hogy már kifújtuk az orrunkat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lehet az, hogy ön még nem tudja, a napnak melyik órájában kell szexelni?!

Nem kell tovább ennek a tudásnak a hiányában élnie, egy hormonkutató ugyanis megadta a pontos választ arra a kérdésre, hánykor a legjobb a szex.

38 · Jun 23, 2018 03:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments