Évekre eltiltottak egy férfit a szüleitől, mert annyi pénzt lejmolt tőlük

2018.06.25. 16:01

Öt évig semmilyen formában nem veheti fel a kapcsolatot a szüleivel a 24 éves Matthew Kerley. Az idősödő, brit házaspárnak ugyanis annyira elege lett abból, hogy a fiuk folyamatosan tőlük lejmol, hogy a bírósághoz fordultak miatta. A törvényszék pedig távoltartási végzést adott ki a férfi ellen, aki nem sokkal később ezt meg is szegte, így végül börtönben kötött ki az állandó pénzkunyerálás miatt.

Az Oddity Central beszámolója szerint a szülők először tavaly tettek feljelentést a fiuk ellen, mikor már túl terhes volt számukra, hogy a felnőtt gyerekük életét finanszírozzák, aki ráadásul elég agresszíven követelt tőlük pénzt. Ekkor került sor először az eltiltásra, ám Kerley ezt nem vette igazán komolyan.

A végzés ellenére hívogatta a szüleit és folyton kölcsön akart kérni tőlük, a helyzet pedig odáig fajult, hogy egy alkalommal 24 óra alatt 30-szor hívta fel őket azért, hogy adjanak neki pénzt. A szülők ekkor fordultak újra a bírósághoz, ahol ez alkalommal még szigorúbb büntetést szabtak ki a férfira: 32 hét börtönre ítélték.

A férfi ügyvédje szerint, védence a rács mögött töltött idő alatt megértette, hogy nincs rendben az, amit csinált és hogy abba kell hagynia a szülei zaklatását. Persze kénytelen is lesz, hiszen ha ismét felhívja az édesanyját vagy édesapját, esetleg a közelükbe megy az elkövetkező öt évben, akkor ismét börtönben köthet  ki.

Ez a sztori egyébként eléggé hasonlít egy másik, egy hónappal ezelőtt történt esetre, mikor a szülők azért fordultak a bírósághoz, hogy 30 éves fiukat végre kirakhassák a házukból.