A brit Andrew Wardle 44 évvel ezelőtt egy olyan ritka születési rendellenességgel jött világra, ami 20 millióból egy embert érint. A férfi pénisz nélkül született és bár évtizedeken keresztül azt hitte, hogy soha nem fogja megtapasztalni, milyen érzés szexelni, az orvostudomány fejlődésének köszönhetően heteken belül mégis elveszítheti végre a szüzességét. Wardle ugyanis nemrég robotpéniszt kapott, aminek segítségével ő is megtapasztalhatja, milyen a szex, ráadásul az orvosok szerint pontosan azt fogja érezni, mint a pénisszel született férfiak. Ám hosszú volt az út idáig.

Wardle egészen 2012-ig várt, mire felcsillant számára a remény. Egészen addig csak azt hallotta az orvosoktól, hogy nem tudnak érte mit tenni. A helyzet reménytelenségétől pedig depresszióba zuhant és öngyilkosságot is megkísérelt. Végül a háziorvosát annyira megérintette a története, hogy segített neki felkutatni egy londoni urológust és kapcsolatba kerülni az illetővel, aki vállalta, hogy működő péniszt készít neki, amivel teljes életet élhet.

Persze a férfi nem egyik napról a másikra kapta meg a testrészt, 2014 óta számos műtéten esett át (amik összesen 18 millió forintnak megfelelő összegbe kerültek), mire a napokban végre elkészült a pénisze, amit pár héten belül fel is avathat. A Daily Mail értesülései szerint először tíz napig folyamatos erekciója lesz, mire a robotfallosz lelohad és ezt követően hat hetet kell várnia arra, hogy végre elveszthesse a szüzességét a barátnőjével. Innentől kezdve pedig gombnyomásra bármikor készen állhat majd a szexre. A péniszéhez ugyanis a karjából vettek bőrt, majd egy pumpát operáltak bele, ami egy gombbal áll összeköttetésben, így tud izgalomba jönni.

Tisztában vagyok azzal, hogy félig ember, félig robot vagyok. De képes leszek még akkor is szexelni, ha részeg vagyok

– poénkodott a lapnak, majd azt elmondta, hogyan készül az első szexuális élményére.

Nagyon boldog vagyok, hogy végre tovább tudok lépni az életemben (...). 44 évig pénisz nélkül éltem, és megtanultam szex nélkül létezni, biztos kell majd egy kis idő, mire belejövök a dologba. Nagyon várom már, végre a társadalom teljes értékű tagjának fogom érezni magam

– nyilatkozta.

Ha pedig ez a sztori felkeltette az érdeklődését a téma iránt, hogy milyen lehet nemi szerv nélkül élni, akkor olvassa el ezt a korábbi cikkünket egy lányról, aki vagina nélkül született: