Múlt héten írtunk arról az amerikai szociológusnőről, Alicia Walkerről, aki tanulmányt akart írni arról, hogyan hat a férfiak életére a péniszméretük. A kutatásához pedig legalább 3600 fotóra lett volna szüksége férfi nemi szervekről. Most azonban az egész projektet le kellett fújnia, mert túl nagy lett iránta az érdeklődés azt követően, hogy a egy újságírónak beszélt arról, hogy sürgősen péniszfotókat keres.

Walker valamiért nem gondolt bele abba, hogy ha az egész világon szétkürtöli, hogy a kutatásához mire van szüksége, akkor segítőkész férfiak tömegével fogják felkeresni. Pedig ez történt. Rengetegen keresték meg telefonon, hogy szóban is segítsék a kutatást, péniszfotóból pedig annyit kapott, hogy nem is volt rá kapacitása, hogy végignézze az összes levelet, amik között persze rengeteg trollkodás is volt. A túl sok információ miatt pedig végül el kellett kaszálnia az egész felmérést.

Az interjúim akkor hasznosak, ha elég alaposak, ám ezeknek az elkészítése lehetetlenné vált, mikor olyan sokan kezdtek el hívogatni és annyira sok emailt kaptam

- mondta a Men's Health-nek a szociológus, aki hozzátette, hogy bár most áttér más projektekre, nem adja fel, hogy egyszer megírja a péniszmérettel foglalkozó tanulmányt.

Az ügyben egyébként az asszony munkahelye, a Missouri Egyetem, is kiadott egy közleményt, amiben tájékoztatják a nyilvánosságot arról, hogy a kutatásra beérkezett összes fotót, a témával kapcsolatos kérdőívet és interjút megsemmisítették.